24 Temmuz 2024

“SU SORUNU YAŞAYAN YER KALMAYACAK”

  • PDF

OSKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu çalışmalarına İkizce ilçesinde devam ediyor.

İkizce ilçesinde yatırım faaliyetlerini sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Kurtluca Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı olmayan bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Arazinin zor ve engebeli şartlarına rağmen OSKİ İkizce İlçe Şefliğine bağlı teknik personeller, özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürdüler. Toplamda 2.100 metre şebeke hattı sıfırdan inşa edilirken, bu hattın 1.500 metresi 32’lik ve 600 metresi 75’lik polietilen boruyla döşendi.

2016 yılı içerisinde yapılan plan ve program dahilinde OSKİ İkizce İlçe Şefliği tarafından, İkizce Kurtluca Mahallesi Berbatali Caddesi’nde 500 metre içme suyu şebeke hattının döşenmesi hedeflendi. Bu çalışmayla birlikte Kurtluca Mahallesi ve çevresinde, şebekesi olmayan ev ve su sorunu yaşayan yer kalmamış olacak.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA METRELERCE İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI DÖŞÜYORUZ

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük; “Yoğun bir çalışma temposu içerisinde Ordu’nun 19 ilçesinin tamamında içme suyu sorunlarını çözmeyi hedefliyoruz. İlçelerde şefliklerimiz, kendi imkanlarıyla zor şartlar altında bu zamana kadar çivi bile çakılmayan, köyden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerinde metrelerce içme suyu hattı döşüyor. Aynı hız ve tempomuzu önümüzdeki yıllar içerisinde sürdürerek sağlıklı bir altyapı ve su sorunu yaşamayan bir Ordu inşa etmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde