24 Temmuz 2024

FATSA CHP’DEN ANLAMLI ZİYARET

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam ve İlçe Teşkilatı Üyeleri gazetemizi ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Cumhuriyet Halk Partililer, basının toplumdaki önemini bir kez daha vurguladı.

Halka ulaşabilmek ve onların hayatlarına dokunabilmek için, basın bir nevi köprü görevi yapıyor diyen Başkan Onur Çam: “Bu görevi en objektif şekilde yerine getirdiğiniz için, Fatsa Yeni Haber Gazetesi olarak sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Yerel basın sadece 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde değil, her zaman hatırlanmalı ve önem verilmelidir diyen CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam: “Öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Günümüzde gazetecilik mesleğini yerine getirmek oldukça güç ve her geçen gün zorlaşıyor. Gazeteciler ve medya her zaman halkın sesi olmuştur. Bu noktada kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirmek her zaman büyük önem taşımaktadır. Bu bağlamda, yaptığınız tarafsız ve doğru haberciliği takip ve takdir ediyorum. Bundan sonraki yayın hayatınızda da aynı çizgide devam edeceğinize olan inancım tamdır. İcra ettiğiniz bu mühim görevde partim ve şahsım olarak her zaman destekçiniz olacağımı bir kez daha dile getirmek isterim. sizin ve çalışanlarınızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, uzun ve başarılı bir yayın hayatı diliyorum” dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yavuz Selim Eser: “ Bu anlamlı günümüzde bizleri ziyaret ederek onore ettiniz. Gönülden icra ettiğimiz gazetecilik mesleğini her zaman doğru ve objektif habercilikle ortaya koymayı amaç edindik. Bu meşakkatli yolda, bizlere destek veren tüm gönül dostlarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde