24 Temmuz 2024

YÜZME YARIŞMASINDA FATSA ADINA BÜYÜK BAŞARI KARADENİZ SU SPORLARINDAN GELDİ!

  • PDF

 

FATSA’NIN İLK ve HEM TEMEL EĞİTİM HEM DE SPORTİF OLARAK EN BAŞARILI YÜZME KULÜBÜ OLAN KARADENİZ SU SPORLARI KULÜBÜ; TÜRKİYE ANADOLU YILDIZLAR LİGİ YÜZME MÜSABAKALARINDA, ORDU KARMASINA SPORCU VEREREK BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI. 

FATSADAN İLK KEZ BİR YÜZÜCÜ ORDU İL KARMASINDA YER ALARAK, GİRESUN’DA YAPILAN MÜSABAKADA TUNA ADAR İLE FATSAYI VE ORDUYU TEMSİL ETTİ. 

 

2. Yılının başında olan ve Yüzme Sporunda Fatsa’ da önemli işlere imza atan kulüp, başarılarına bir yenisini daha ekledi. 

Aralık ayında; Tuna ADAR, Sahra ÖZSOY, Eşref Yalçın ERGÜL ve Oğuzsan ÜNLÜ’den oluşan Takımla Katıldıkları Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Müsabakalarında, Tuna ADAR gösterdiği performansla Ordu İl Karmasına Seçilmiş ve 9-10 Ocak 2016 tarihlerinde Ordu ilini Temsilen 9 il karmasının yarıştığı Grup müsabakalarında Fatsa’dan çıkan ilk Yüzücü olarak Giresun ilinde boy göstermiştir.

Sporcu; 50metre Serbest, 50 metre Sırtüstü, 50metre Kelebek ve 200metre Serbest Yarışlarında derecelerini geliştirerek ve İl Karması adına puanlar toplayarak başarı ile yarışmıştır.

 

                Karadeniz Su Sporları Kulübünün Baş Antrenörü Berkan Kaplan; “Kulüp olarak çok kısa denebilecek bir süre olan 1,5 yılda, katıldığımız ilk resmi yarışmada İl Karmasına sporcu vermek ve orada da sporcumuzun başarı sağlaması bizim için olduğu kadar Fatsa’nın da övünmesi gereken bir başarıdır. 12 Lisanslı sporcumuz var A Takımda. Alt takıma yükselmeye çalışan sporcularımızla 20 kişilik bir takım oluşturmak niyetindeyiz. Tuna ve Diğer Sporcularımız yolun çok başındalar ve çok daha iyi olacaklar. İlerideki yarışmalarda İl Karmasına daha çok sporcu göndermek amacındayız. Tuna ise daha onun için yarışmalar yeni başladı, burada kalmayacaktır. Çok çalışıp daha fazla başarılı olacağını düşünüyorum rakiplerimizin bizden en büyük avantajı haftadaki antrenman sayıları, bizler 2 gün antrenman yapma imkânı bulabiliyoruz. Onlar ise 6 gün hatta günde çift antrenmanla 12 antrenman yapıyorlar. Böyle bir dezavantajımız olmasa çok daha büyük başarılarla Fatsa’mızı gururlandırabiliriz. Tüm Sporcularımızı kutlarız. ”dedi.

 

               

 

               

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde