24 Temmuz 2024

BAŞKAN YILMAZ, %56 BAŞARILI BULUNDU

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, ORC Araştırma Şirketi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen “En Başarılı Belediye Başkanları” araştırmasının sonuçlarına göre En Başarılı 5. Belediye Başkanı seçildi.

 

BİRÇOK BÜYÜKŞEHİR’İN ÖNÜNE GEÇTİ

 

Dünya Araştırmacılar Derneği ESOMAR üyesi olan ORC Araştırma Şirketi, her yıl düzenli olarak yaptıkları araştırmayla yılın en başarılı belediye başkanlarını belirliyor. Türkiye’nin en küçük büyükşehir belediyesi olan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanı Enver yılmaz, 2015 yılı için yapılan araştırmada birçok büyükşehir belediye başkanının önüne geçti.

 

20 Aralık 2015 - 4 Ocak 2016 tarihleri arasında 30 Büyükşehir’in tüm ilçelerinde 20 bin 680 kişi ile “CATI-Bilgisayar Destekli Telefon Görüşmesi” yöntemiyle yapılan çalışmada belediye başkanlarının başarıları araştırıldı. Vatandaşlardan alınan cevaplara göre en başarılı 10 belediye başkanı tespit edildi. Birçok başarılı çalışmayı hayata geçirerek halkın takdirini toplayan Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Başkanı Enver Yılmaz, %56 oranında başarılı bulunarak 5. sırada yer aldı.

 

İŞTE 2015’İN EN BAŞARILI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLARI:

 

Büyükşehir belediye başkanları arasında yapılan araştırmada %60,5 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek birinci olurken, başarı oranına göre ilk 10’a giren Büyükşehir Belediye Başkanları ise şöyle sıralandı:

 

% 58,2 Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek,

% 57,0 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,

% 56,5 Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin,

% 56,0 Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,

% 55,4 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,

% 54,2 Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,

% 54,0 Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu,

% 53,5 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç,

% 52,0 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde