24 Temmuz 2024

“EMEKLİYE İKİNCİ BAHAR PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

  • PDF

İl Başkan Yardımcısı Çevre Şehircilik ve Kültür İşleri Başkanı Fatih Titiz , İl Başkanlığımızı arayarak veya bizzat gelerek bizi bilgilendiren emekli vatandaşlarımızın son zamanlarda Ordu ilimizde bazı Emekli Dernekleri adına emekli vatandaşlarımızdan 500 TL para karşılığı sizleri Hükümetin emeklilere 250 TL taksitle TOKİ projesi ile ev sahibi yapacağız denilerek emekli vatandaşlarımızın, emek sömürücüleri , dolandırıcılar tarafından kandırıldığını üzüntü ile öğrendiklerini belirterek , TOKİ’nin şu an için Ordu ilinde emekli vatandaşlarımıza yönelik bir projesinin olmadığını ifade etti.

KİM OLURSA OLSUN DOLANDIRICILARI HEMEN SAVCILIĞA ŞİKAYET EDİN

Titiz, AK PARTİ Hükümetinin emekli vatandaşalrımızın her zaman yanında olduğunu belirterek, 1 Kasım seçim meydanlarında söz verdiğimiz gibi emeklilerimizin maaşlarının artırılmasının hayata geçtiğini, 250 TL. Taksitle ev sahibi olma projesinin ilk etapta konut sahibi olamamış emeklilerimizin ev sahibi yapılması amacıyla ilk etapta 17 ilde ön talep toplanacağını bu iller arasında Ordu ilinin bulunmadığını emekli vatandaşlarımızın sömürü simsarlarına , dolandırıcılara kanmamalarını, vatandaşlarımızdan bu şekilde para talep edenlerin hemen ilgili makamlara ve savcılığa şikayette bulunmalarını isteyerek, TOKİ’nin Ordu projesi olduğunda geniş kitlelere gerek yetkili kamu kurumu tarafından gerekse partimizin tarafından duyurulacağını ifade etti.

EMEKLİYE İKİNCİ BAHAR PROJESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ, AK PARTİ VERDİĞİ HER SÖZÜN ARKASINDADIR

Başkan Titiz, AK PARTİ verdiği her sözün arkasındadır diyerek Hükümetimiz TOKİ eliyle insanların en temel gereksinimi olan barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Türkiye'nin dört bir yanında yeni yerleşim alanları kurduğunu ve onlarca konut projesinin hayata geçirdiğini belirtti. “Emekliye İkinci Bahar Projesi" kapsamında da yeni konut üretiminnin devam edildiğini Hükümetimizin 250 TL. Taksitle emekliye konut projesindeki amaçlarının emeklilerimizin yüzünü güldürmek, ikinci baharı müjdelemektir dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde