24 Temmuz 2024

HABERLER TİTİZLİKLE DEĞERLENDİRİLDİ

  • PDF



Fatsa Beledisi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen “Fatsa Belediyesi Yılın Haberini Seçiyor” adlı yarışma ile ilgili dereceye girenler jüri üyeleri tarafından belirlendi. Yarışmaya yerel gazeteler den 5 muhabir katıldı ve 8 ayrı haber değerlendirmeye tabi tutuldu. Jüri üyeleri Ordu Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz, Basın İlan Kurumu Müdürü Çetin Oranlı, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ve 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen değerlendirmesini yaptılar. Yarışmanın sonuçları 8 Ocak Cuma akşamı Gazete temsilcileri ve muhabirlerin de katılacağı yemekte açıklanacak.

Haberlerle ilgili yapılan değerlendirmelerin ardından ilk açıklamayı Ordu Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz yaptı.

 “FATSA BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Ordu Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Vedat Öz yaptığı açıklamada, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Fatsa Belediyemizin düzenlemiş olduğu yarışmada jüri üyesi olarak bulunduk ve değerlendirmemizi yaptık. Öncelikle böyle bir yarışmayı düzenlemesinden dolayı Fatsa Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz, jüride bulunmaktan dolayı da mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Yapılan değerlendirme sonucunda dereceye giren gazeteci arkadaşlarımızı da kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 “FATSA BELEDİYEMİZİN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU YARIŞMA ÇOK ANLAMLIDIR VE YERİNİ BULMUŞTUR”
 Basın İlan Kurumu Müdürü Çetin Oranlı ise, “Tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum. Gazeteci arkadaşlarımızın daha iyi şartlara kavuşmasını temenni ediyorum. Fatsa Belediyemizin düzenlemiş olduğu yarışma çok anlamlıdır ve yerini bulmuştur. Yarışmaya katılan tüm gazeteci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önemli olan özgün bir ürün ortaya koyarak özgün bir gazetecilik ortaya koyarak bu yarışmaya katılabilmek. Güzel ve renkli bir dokunun olduğunu gördük. Ödül almaya hak kazanan arkadaşları da kutluyorum. Gazetecilerimiz umarım daha iyi şartlara kavuşur ve daha fazla özel haberler, daha fazla özgün içerikli haberlerle bütün medya kuruluşlarımız renklenir diye temenni ediyorum.” dedi.

 “BİR İLÇEMİZDEN BÖYLE BİR ETKİNLİĞİN YAPILMIŞ OLMASI TÜRKİYE'DE HERHALDE SAYILIDIR”
 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe 5 gün kala Fatsa Belediyemizin organize ettiği yarışmada jüri olarak bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Bu vesileyle çalışan ve şu anda çalışmayan tüm arkadaşlarımıza gününü kutlamış olalım. Fatsa Belediyemiz böyle bir etkinlik düzenlemiş, öncelikle sayın Belediye Başkanına ve emeği geçen arkadaşları kutluyorum tebrik ediyorum. Bir ilçemizden böyle bir etkinliğin yapılmış olması Türkiye'de herhalde sayılıdır. Bu anlamda Fatsa Belediyesi de örnek olmuştur tekrar tebrik ediyorum. Gerçekten haberlerin kime ait hangi gazeteye ait olduğunu bilmeden değerlendirme yaptık. Arkadaşlarımızın haberlerine emeklerine sağlık çünkü gördüğümüz kadarıyla seçilen haberler hakikaten güzel haberler. Bu anlamda dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyorum dereceye giremeyen arkadaşlarımızda önümüzdeki sene umuyorum ki daha güzel bir haber hazırlayarak ödüle layık görülecekler diye düşünüyorum.” dedi.

 “YARIŞMAYA KATILAN YEREL GAZETELERİMİZE VE MUHABİR ARKADAŞLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”
 Fatsa Belediyemiz Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün’de yaptığı açıklamada, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla Fatsa Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz “Fatsa Belediyesi Yılın Haberini Seçiyor” adlı yarışmamızı bugün neticelendirdik. Çok değerli üyelerimiz vardı ben onlara teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bugün çok güzel bir değerlendirme yaptık, jüri üyeleri tam kadro olarak belediyemize geldiler ve Fatsa ilçemizde yerel yayın yapan gazetelerimiz arasında gazeteci arkadaşlarımızın seçtikleri haberleri ele aldık ve değerlendirdik. Sonuçları 8 Ocak Cuma akşamı Belediyemiz Spor Kompleksi'nde düzenleyeceğimiz yemekte açıklayacağız. Sonuçları açıklandıktan sonra ödülleri de dereceye giren arkadaşlarımıza takdim edeceğiz. Ben yarışmaya katılan yerel gazetelerimize ve muhabir arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Değişik haberlerle güzel haberlerle tekrar birlikte olmak istiyoruz. Bu anlamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle gerek ilimizde gerekse tüm ülkemizde görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyorum çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde