24 Temmuz 2024

Ordu, Geçtiğimiz Haftasonu Ulusal Televizyonların Gündemindeydi

  • PDF

Türkiye’nin önde gelen televizyon kanalları geçtiğimiz hafta sonunda Ordu’yu gündemine aldılar.

 

NTV, A Haber, TRT Arapça başta olmak üzere bir çok  ulusal kanalda Ordu'ya geniş yer verilirken, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile yapılan röportajlar da ekranlara geldi.

 

Ordu Valiliği görevine başladığı 17 Haziran 2014 tarihinden itibaren, Ordu’da turizmin gelişmesi amacıyla çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’nun güzelliklerinin  daha iyi tanıtılması amacıyla ulusal televizyon kanallarında yayınlanan haber ve program ekiplerini Ordu’ya davet ederek, çekimler yapılmasını sağlıyor.

Geçtiğimiz hafta içinde bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere İstanbul’a giden Vali İrfan Balkanlıoğlu, ulusal nitelikte yayın yapan televizyon kuruluşlarına da ziyaretler gerçekleştirmişti. Ulusal televizyonların daveti üzerine yapılan ziyaretlerde, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Ordu’da turizm hareketliliği sağlamaya yönelik tanıtım faaliyetleri üzerine söyleşi ve röportajlar yapıldı. Vali İrfan Balkanlıoğlu ile yapılan söyleşi ve röportajlar, NTV, A Haber, TRT Arapça kanalı başta olmak bir çok ulusal televizyon kanallarında geçtiğimiz hafta sonu yayınlandı. 

 

“Ordu’nun turizme kazandırılması için her türlü desteği vermeye çalışıyor, İlimizin güzelliklerinin herkes tarafından görülmesini istiyoruz. Bu amaçla da  tanıtım çalışmalarımıza ağırlık verdik” diyen Vali Balkanlıoğlu, ”NTV, A Haber, TRT Arapça gibi ülkemizin önde gelen kanalları hafta sonunu Ordu’ya ayırdı. Ordu’nun bozulmamış doğal güzelliği, yaylaları, şelaleleri, gölleri, Boztepe’si, tarihi, kültürü, turizm potansiyeli, gelenek, göreneği, her yönüyle büyüleyici güzelliğinin ulusal kanallarda yapılan haber ve programlarla tanıtılması bizleri de son derece sevindirdi, mutlu olduk. İlimizin kültür ve turizm potansiyellerinin ulusal ve uluslararası platformda tanıtımının yapılması önemli. Çünkü, Ordu, turizm potansiyeli yüksek bir il. Ordu’nun sahip olduğu turizm potansiyelinin değerlendirilmesi amacıyla bizlerde tanıtım faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Yapılan haber ve programlar Ordu tanıtımına büyük katkı  sağlıyor” diye konuştu.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde