24 Temmuz 2024

AK PARTİ FATSA İLÇE DANIŞMA TOPLANTISINDA ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Danışma Toplantısı, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu, Ergün Taşçı ve Oktay Çanak, İl Başkanı Uğur Çelenk, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, parti teşkilatı ve vatandaşlar katıldı.

Önemli mesajların verildiği İlçe Danışma Toplantısında Ordu ili ile ilgili çeşitli istişarelerde yapıldı.

 Uçar: “Kibirlenmeyeceğiz”

Toplantı Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar’ın konuşmasıyla başladı.

Uçar: “Partimiz Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde iyi bir oy aldı. Bu oyumuzu devamlı koruyarak önümüzdeki seçimlerden de iktidar çıkmalıyız. Mücadelemize yeni başlıyoruz. Günlük çıkarlarımızı kendimize meslek edinmemeliyiz. Ordumuz için ne gerekiyorsa hep birlikte yapmalıyız. Birlik ve beraberli içinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Yapacağımız hizmetlerin neticesinde 4 yıl sonra milletimizin karşısına çıkacağız ve yapmış olduğumuz hizmetler vatandaşları memnun etmelidir. Ordu ilimizden 4 vekil çıkartarak başarılı bir sonuç elde ettik. Bu başarımızı korumalıyız. Gece gündüz çalışarak hizmetlerimizi sürdüreceğiz. AK Parti kadroları gerçekten iyi hizmet veren vatandaşları her zaman memnun eden kişilerden oluşuyor. Bu anlamda bizlere destek veren tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. Biz bu seçim sonuçlarına ilişkin kibirlenmeyeceğiz. Kin ve nefret içerisinde olamadan siyasetimize devam edeceğiz. Bu AK Parti’nin bir felsefesidir” dedi.

Anlayan: “Ekip çalışmasını en güzel şekilde ortaya koyacağız”

AK Parti teşkilatının bir ekip olduğunu ifade eden Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan: “Söylenecek çok sözümüz var ama onun ötesinde yapacak çok işimiz var. AK Parti iktidarı her dönemde çıtayı daha da yükselten bir performans sergiledi. 1 Kasım seçimlerinden sonra sorumluluğumuzun daha da artığı bilincinde, hizmet noktasında yeni bir çalışma dönemine girmiş bulunuyoruz. Bizler bu zamana kadar olduğu gibi koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Ekip çalışmasını en güzel şekilde ortaya koyacağız. Ben bize destek veren her vatandaşımıza tek tek teşekkür ediyorum ve minnetlerimi sunuyorum. 1 Kasım seçimleri bizi kibir ve rehavete düşürmemelidir. Ebetteki istikrar çok önemlidir. Şimdi önümüzü görüyoruz. Bu dönemi milletvekillerimiz ve hükümetimizle birlikte en güzel şekilde değerlendireceğiz. Büyükşehir olarak bizler ciddi bir yapılanmayla önemli bir süreci atlattık. Hızlı bir şekilde de hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Önceliğimizi yol hususuna verdik. Ama tek işimiz yol değil, diğer hizmetlerimizi de devam ettireceğiz. Hem Fatsa Belediyesi olarak hem de Büyükşehir Belediyesi olarak yapacaklarımız var” dedi.

Taşçı: “İnançla, azimle, birlik ve beraberlik ile neler yapılabileceğinin en büyük kanıtı AK Parti kadrosudur”

Öncelikle Fatsa İlçe Danışma toplantısının Fatsa, Ordu ve ülkemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum diyerek sözlerine başlayan AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı: “ Bu kadronun büyük bir kadro olduğunun altını çizmek isterim. Türkiye’nin büyük fotoğrafına ilişkin bir şeyler söylememiz gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten AK Parti kurulduğu günden itibaren milletin sesi olan bir partidir. İnançla, azimle, birlik ve beraberlik ile neler yapılabileceğinin en büyük kanıtı AK Parti kadrosudur. Kendimizi sorgulamak şartıyla daha neler yapabileceğimize ilişkin birlik beraberlik içerisinde daha güzel günlere geleceğiz. Fakat önümüzde engeller var. Bizler de bu engelleri aşmakla yükümlüyüz. Türkiye bu coğrafyada sürekli mücadele etme konumundadır. Bu büyük mücadelenin arkasında inanç vardır” dedi.

Konuşmaların ardından AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı tarafından mahalle temsilcilerine başarı bilgeleri milletvekilleri tarafından dağıtıldı. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Yeni Haber

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde