24 Temmuz 2024

BOTLAR TESLİM EDİLDİ

  • PDF

 

Ordu Genç Girişimciler Derneği'nin "Minik Ayaklar Üşümesin" kampanyası kapsamında alınan bin 350 bot, ihtiyaç sahipleri çocuklara ulaşmak üzere Ordu Valiliği'nde düzenlenen programla teslim edildi.

 

Ordu Genç Girişimciler Derneği'nin "Minik Ayaklar Üşümesin" adlı kampanyasında yapılan yardımlar sonucunda alınan bin 350 bot, Ordu Valiliği'ne teslim edildi. Botların Ordu Valiği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü'ne devir teslimi programla yapıldı. Dernek binasında yapılan programa Ordu Vali Yardımcısı Engin Avcı'da katıldı. Programda konuşan Avcı, Genç Girişimciler Derneği düzenlediği kampanya için teşekkür ederken, "Mutluluk duyuyorum. Ordu'nun genç iş adamları çok güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Bu botlara ihtiyacı olan çocuklarımız vardı. Yapılan tespitler sonucunda ihtiyacı olan çocuklara botları ulaştıracağız. Arkadaşlarımızın halis niyetine uygun şekilde botları öğrencilerimize ulaştıracağız" dedi.

 

Programda konuşan bir başka isim ise Ordu Genç Girişimciler Derneği Başkanı Emre Yılmaz oldu. Yılmaz yaptığı konuşmada dernek olarak örnek olmak istediklerini belirtirken, "Biz bin 350 bota 3 hafta içerisinde ulaştık. Uzun sürede daha fazla yardıma ulaşılabilir. Valiliğimizin desteği bizim için çok önemliydi. Dağıtım anlamında da en doğru adres ile çalışıyoruz. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ise botlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü'nün kamyonetlerine yüklenerek, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılmak üzere Valiliğe götürüldü. Bin 350 botun, Ocak ayı içerisinde ihtiyaç sahipleri çocuklara ulaştırılması bekleniyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde