24 Temmuz 2024

“HEDEFİMİZ MARKA ŞEHİR”

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İstanbul’da faaliyet gösteren derneklerimizle her ay istişare toplantıları düzenleyeceğiz. Biz en başından bu yana ortak akıl diyoruz. Sizlerin düşüncelerine önem veriyoruz” dedi.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, İstanbul Bağcılar’da faaliyet gösteren Ordulu dernek yöneticileriyle bir araya geldi.  “Hemşehri Dernekleri İstişare Toplantısı” adı altında organize edilen ve her ay düzenli olarak yapılması planlanan toplantılar kapsamında akşam, Ünye, İkizce ve Çaybaşı dernekleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, sabah ise Bağcılar’da faaliyet gösteren dernek yöneticileriyle buluştu.

 Toplantıda Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren  Başkan Yılmaz, “Yeni bir büyükşehir olmamıza rağmen kurumsal kimliğini en hızlı oluşturup, yatırımlarını hayata geçiren bir belediyeyiz. 1.5 yılda, 90 projeyi hayata geçirdik. 70 devam eden, 20 adet de planlanan projemiz var. Herkesin gurur duyacağı bir marka şehir oluşturuyoruz. Ordu için çalışıyor, enerjimizi Ordu için harcıyoruz. Artık kaybedecek vaktimiz yok ” diye konuştu.

 

ORTAK AKIL ÖNEMLİ

Ordulu derneklere birlik ve beraberlik çağrısı yapan Başkan Yılmaz, “Sizler burada güçlü olursanız, bizler de Ordu’da güçlü oluruz. Artık bir araya gelelim. Ordululuk bilinciyle, ilimizin gelişmesi için tek yumruk olalım.  Bu bilinçle İstanbul’da faaliyet gösteren dernek yöneticilerimizle her ay bir araya geleceğiz. Sizlerin ufkuna ve düşüncelerine önem veriyoruz. Gelin hep birlikte ilimize hizmet edelim” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından dernek ve STK temsilcileri söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler.

İstanbul Bağcılar’da faaliyet gösteren derneklerle yapılan toplantıya, Başkan Yılmaz’ın yanı sıra. AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Ergün Taşçı, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Çamaş Belediye Başkanı Alahiddin Giden, Gürgentepe Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ve dernek ve STK yöneticileri katıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde