24 Temmuz 2024

ORDUSPOR TEKNİK SORUMLUSU ALİ ŞAHİN: "ORDUSPOR ARTIK GOL ATAN VE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLDU"

  • PDF

Orduspor Teknik Sorumlusu Ali Şahin, Fethiyespor maçında skoru koruyamadıkları için üzgün olduklarını ancak Bayrampaşa maçı ile ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor, ligin 16. haftasında kendi sahasında karşılaştığı Fethiyespor ile 3-3 beraber kaldı. Fethiyespor maçında alınan 3-3'lük beraberliği ve ligin 17. haftasında deplasmanda oynanacak olan Bayrampaşa maçını değerlendiren Orduspor Teknik Sorumlusu Ali Şahin, takımın her geçen gün performansını arttırdığını belirtti. Devre arası iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini de dile getiren Şahin, ligin ikinci yarısında üst sıralara oynayan bir takım profili çizmek istediklerini ifade etti.

"TAKIMIN MÜCADELESİ BİZİ MUTLU EDİYOR"
Fethiyespor maçında skoru koruyamamalarındaki en büyük sebebin zorunlu oyuncu değişikliklerinden kaynaklandığının altını çizen Şahin, "Fethiyespor maçında oyuncularımız çok iyi oynadılar. Sonuç olarak uzun zamandır 3 gol atamıyordu. Bunun için bir takım çalışmalar yaptık ve sonucunu aldık. Defansta hatalarımız oldu ve skoru koruyamadık. Skoru koruyamamamızdaki en büyük sebebi ise zorunlu değişiklikler yapmamız ve skoru koruyacak oyuncaları sahaya süremememizden kaynaklandı. İlerisi için umutlandık. Orduspor son iki sezondur bu denli mücadele etmiyordu, bu mücadele ilerisi için bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Bayrampaşa maçına geldiğimizde ise ligin ilk yarısında son maçımızı oynayacağız. Eğer mücadelemizi aynı şekilde devam ettirirsek 3 puan alacağımıza eminim" dedi.

"İKİNCİ YARI ÜST SIRALARI ZORLAYAN BİR TAKIM OLACAĞIZ"
Ligin ikinci yarısı koşan ve mücadele eden bir Orduspor izletmek istediklerini aktaran Şahin, "Devre arası takıma takviye yapmak zor olabilir. Mevcut oyuncularımızı tüm müsabakalarda en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Şunu söyleyebiliriz ki ikinci yarıda sahada mücadele eden koşan ve rakip takımın oyun düzenini bozan bir Orduspor olacaktır. Bunun için uğraşıyoruz. İkinci yarı bırakın küme düşmeyi üst sıraları zorlayan bir takım olacağız" diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde