24 Temmuz 2024

MİLLETVEKİLİ ERGÜN TAŞÇI VE BAŞKAN ANLAYAN MÜJDEYİ VERDİ

  • PDF

 “Bütün hemşerilerimizin inşaatın hızla devam ettiğine şahit olsa da daha somut müjdeyi sizlere vermek istedik. Artık hastanemiz bitti diyebiliyoruz.”

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı inşaatı devam eden Fatsa Devlet Hastanesinde çeşitli temas ve incelemelerde bulundu.

Taşçı’ya Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu eşlik etti.

Başhekimi Nurdoğan Karadağlıoğlu’ndan hastane inşaatı hakkında bilgi alan Taşçı, sürecin sorunsuz ilerlemesi için gerekli çalışmaları yapmaya devam ettiklerini belirtti.

Anlayan: “Artık hastane inşaatımız bitti”

Artık hastanemiz bitti diyerek müjdeli haberi sizlere vermek istedik diyen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan şu açıklamalarda bulundu; “Bitme aşamasına gelen hastanemizi tekrar bir ziyaret ettik. Bütün hemşerilerimizin inşaatın hızla devam ettiğine şahit olsa da daha somut müjdeyi sizlere vermek istedik. Artık hastanemiz bitti diyebiliyoruz. Yarın TOKİ heyeti gelerek birinci geçici kabulü yapacaklar. Bu artık teslim alma aşamasına geldiğimizi gösteriyor. Bir yandan da başhekimliğimiz içerisindeki malzemeleri yerleştirmek için de çalışmalara başladı. Artık hastanemiz bitti. Fatsa’mıza hayırlı olsun. Gerçekten meşakkatli, uzun bir süreçten geçtik. Sonucunda da en güzel proje ortaya çıktı. Sadece Fatsa ilçemize değil bölgemize hizmet verecek kapasitede bir hastane inşa ettik. Proje başlığı olarak 300 yataklı bir devlet hastanesi ancak fiili olarak 350 kişiye hizmet verebilecek” dedi.

Taşçı: “Gezdiğimiz zaman bu muhteşem eseri daha güzel anlıyoruz”

Yeni Fatsa Devlet Hastanesi bölgemiz ve ilçemiz adına yeni bir sayfa olacak diyen AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı; “ Fatsa ve arkasında bulunan altı ilçe başta olmak üzere bölgemize hizmet verecek olan hastanemizin tamamlanma aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Öncelikle böyle bir eserin düşünülmesi, tasarlanması, planlanması ve bütçeye konulmasında ciddi bir emek var. Bu çalışmayı uzun süredir takip eden siyasi kadrolarımıza ve gönülden destekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyorum. Gezdiğimiz zaman bu muhteşem eseri daha güzel anlıyoruz. 45 bin metrekare kapalı alanı olan 27 dönüm arazi üzerine oturmuş, denize tepeden bakan çok muhteşem bir yapıya sahip olduğumuzu dile getirmek istiyorum. Ünye’de de buna benzer bir eserimiz var. Ordu’da da Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un katkılarıyla güzel bir hastane inşa edeceğiz. Allah hiç kimseyi düşürmesin ama eksikliğini de göstermesin. Bölgemiz için hastanemiz güzel bir sayfa olacak. İnsanlar hijyenik ve modern bir alanda sağlık hizmetleri alacaklar. Güzel bir açılış ile de bu çalışmayı tüm bölgemize duyurmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde