24 Temmuz 2024

TAŞÇI’DAN FATSA ZİYARETLERİ

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarete Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve AK Parti Fatsa İlçe yönetimi de eşlik etti.

İlk olarak Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Ergün Taşçı, ardından Fatsa Ticaret Borsası, Fatsa Kredi ve Kefalet Odası ile Fatsa Ziraat Odası’na ziyaretlerde bulundu.

Taşçı “Sürecin Daha Hızlı İlerlemesine Katkı Sağlayabiliriz”

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Ergün Taşçı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili Başkan Tayfun Karataş’tan bilgi aldı.

Organize Sanayi Bölgesi’nin genişletilmesi ile ilgili en büyük sorunun su kuyularının taşınması olduğunu söyleyen Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş; “imzaladığımız protokol ile su kuyularının taşınmasının maliyetinin bir kısmını Büyükşehir Beledisi kalan kısmını da Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak bizler karşıladık. Bu sorun da bu şekilde ortadan kalkmış olacak. Önümüzdeki Perşembe günü komisyon toplanacak ve yer tespiti için komisyon bölgemize gelecek. Fakat bu noktada gelecek heyeti karşılama noktada sizlerin de yanımızda olmanız bizlere daha fazla güç verecektir” dedi.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin ilçemiz adına büyük bir nimet olduğunu belirten Ergün Taşçı; “ mevcut sanayimizin büyümesi ve gelişmesi adına elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Organize Sanayi Bölgemiz ilçemizin istihdam ve ekonomisine büyük oranda katkı sağlıyor. İnşallah mevcut alanı büyüterek bu katkıyı daha da artıracağız. Sizlerle birlikte heyet incelemesinin öncesinde Bilim ve Sanayi Bakanlığına bir ziyaret gerçekleştirerek sürecin daha hızlı ilerlemesine katkı sağlayabiliriz” dedi.

Taşçı“Tabandan tavana doğru bir çalışmayı esas ediniyoruz”

Fatsa Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Taşçı, Başkan Ali Feyzi ile istişarede bulundu.

Fatsalı bir milletvekilimizin olması bizi onurlandırıyor ve gururlandırıyor diyen Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi; “  Sayın vekilimize hayırlı görevler yapmasını temenni ediyorum. Bu dört yıllık süreçte inşallah Ordumuzun ve ilçemizin sorunlarına en güzel şekilde çözüm olacaktır” dedi.

Başkanımızın heyecanı bizler kadardır ve bu heyecan bizleri mutlu etmektedir diyen Ergün Taşçı; “Fatsa’yı iyi bilmesi ve teşkilatçılığıyla hizmetlerimize büyük katkı sağlayacaktır. Tabandan tavana doğru bir çalışmayı esas ediniyoruz. Bu alanda da birlikte koordinasyonlu bir şekilde çalışmaya gayret göstereceğiz” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, oda ziyaretlerine devam etti. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde