24 Temmuz 2024

DİZAYN MUTFAK YENİLENEN KONSEPTİYLE AÇILDI

  • PDF

İlçemiz Sakarya Mahallesi Hacı Hulusi Baba caddesinde faaliyet gösteren Dizayn Mutfak, yenilenen konsepti ile hizmete açıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu açılış töreninde kurdele kesimini Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş ile Fatsa İlçe Müftüsü Hüseyin Can gerçekleştirdi.

 “Daima Güler Yüzümüzle Karşınızdayız”

Yenilenen konsept ile daha profesyonel hizmet vermeyi amaçladığını belirten Dizayn Mutfak sahibi Ekrem Uşun: “Dizayn mutfağın temelleri 1999 yılında atılmış olup geçen 16 yılda size en iyi hizmeti verebilmek adına çalışmıştır. Günümüzün en son teknoloji olanakları ile donatılmış tesislerimiz ve kazanmış olduğumuz tecrübeleri birleştirerek size hizmet etmekten onur duyduk. Kaliteli hizmet ilkesini benimseyerek çıkmış olduğumuz bu yolda sadece Fatsa ve çevresinin değil Ordu ve diğer tüm ilçelerinde hizmet ve çalışma anlayışımız takdir ve beğeni kazanıp tercih edilme sebeplerimizden en önemlisi olmuştur. İlkeli ve sıra dışı tasarımların yanı sıra kullanışlı ergonomik ve kaliteli malzeme ve en önemlisi sizlerin bize katmış olduğu güven hissiyle daima güler yüzümüzle karşınızdayız. Bu gün showroomumuzun açılışına bizzat katılan, çiçek gönderen, telefonla arayan tüm eş, dost ve akrabalara teşekkürü sunuyorum. Büyüyerek daha güzel adımları birlikte atmayı amaç ediniyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde