24 Temmuz 2024

Ayhan BAŞ: “Bölgemizde ilk sıralarda yer alan kooperatifiz”

  • PDF

Fatsa Matbaası, Yeni Haber Gazetesi ve Harman Dergisi Sahibi Yavuz Selim ESER ve Genel Müdür Emre ESER, Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Başkanı Ayhan BAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Fatsa Esnaf Kefalet Kooperatifi’nin Fatsa’ya ve Fatsa esnafına yakışan bir bina kazandırdığını söyleyen Yavuz Selim ESER, “Ayhan BAŞ öncülüğünde yapılan hizmet binasının son teknolojiyle uyumlu ve Fatsa’nın uzun yıllar ihtiyacını karşılayabilecek bir bina olduğunu” söyledi.

Fatsa için hayırlı hizmetler sunarak görevinizde başarılar diliyorum diyen Yavuz Selim ESER; “Ayhan Bey ve ekibine kolaylıklar diliyor, güzel işlere imza atmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

Ayhan Baş ise, nazik ziyaretten dolayı Yavuz Selim ESER’e teşekkür ederek; “Kooperatifimiz bölgemizde ve ülkemizde ilk sıralarda yer alan bir kooperatiftir. Bizler esnafımız için ne gerekiyorsa onlara desteğe hazırız. Yeni iş yeri açanlara ya da iş yerini büyütmeyi düşünenlere her imkanı sunuyoruz. Dosyalarında eksik olmadığı takdirde biz kredilerini çıkarmaya hazırız. Biz ekip olarak çalışıyoruz ve bu şekilde her gün daha da çok büyüyoruz. Ben tekrardan ziyaretinizden ötürü memnuniyetimi dile getiriyor ve sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber : Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde