24 Temmuz 2024

Gündoğdu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkmenistan’da

  • PDF

 



 

 

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkmenistan’a gitti. Türkiye - Türkmenistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan Gündoğdu, Türkmenistan'ın tarafsızlığının 20. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Aşkabat'ta düzenlenen Tarafsızlık Konferansı'nda ikili temaslarda bulunacak.

 

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak ve Ergün Taşçı ile Kumru’da düzenlenecek olan İmam Hatip Lisesi temel atma törenine katılacak olan Metin Gündoğdu, Türkmenistan ziyareti nedeni ile Ordu’daki programa katılamayacağını bildirdi.

Sosyal medya hesapları üzerinden açılama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu ziyaretini üzülerek iptal ettiğini belirterek ileri bir tarihte yeni bir program yapacağını belirtti.

 

Dostluk Grubu Başkanı Olarak Türkmenistan’da
 

Gündoğdu, Facebook ve Twitter hesaplarından şunları yazdı; “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkmenistan'a yapacağı resmi ziyarete, Türkiye - Türkmenistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olarak katıldığımdan dolayı Ordu programımı üzülerek iptal etmiş bulunuyorum. Resmi ziyaretlerin ve ikili temasların gerçekleştirileceği programın ardından yurda döneceğiz. Başbakan Yardımcımız Sn Numan Kurtulmuş, milletvekillerimiz Sn Oktay Çanak ve Sn Ergün Taşçı ile birlikte aranızda olmayı çok isterdim.” dedi ve en kısa zamanda bir Ordu programı hazırlayarak duyuracağını belirtti.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde