24 Temmuz 2024

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI İLE MUTLU OLDU

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve yönetim kurulu üyeleri 23 yaşındaki engelli Oğuzcan Özdil’i evinde ziyaret ederek sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. 
Abdullah Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Dolunay Mahallesi'nde ikamet eden Özdil ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Uçar, Oğuzcan’ın doğum gününü kutlayarak ona çeşitli hediyeler verdi.
Oğuzcan’ın kalbinin güzelliği ve masumluğu karşısında bütün engelleri aştığını gözlemlediğini vurgulayan Başkan Uçar, Oğuzcan ile doğum günü pastasına üfledi ve pastayı keserek ikramda bulundu. Her sağlıklı vatandaşın bir engelli adayı olduğunu söyleyen Başkan Uçar, engellerin birlik olarak aşılacağını kaydetti.
Uçar yaptığı açıklamada, “Oğuzcan’ın 23 yaşını beraber kutlamak istedik. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte buraya geldik ve ailesini ziyaret ettik. Oguzcan’ın yeri bende çok başkadır. 16 Ekim günü burada Oğuzcan’ın temsili bir asker gecesine katılmıştık. Engelliler bizim partimiz için çok önemli yer teşkil ediyor. İktidarımız engellilere yönelik projelere önem veriyor. Bakım paraları ve engellileri işe sokmak gibi önemli işlere imza atıyor. Doğum gününü beraber kutluyoruz. Engelli arkadaşlarımızın benim hayatımda çok önemli yeri var. Biz her zaman Oğuzcan’ın yanındayız ve destekçisiyiz. Ben kendisine başarılar diliyorum” dedi.
Sürpriz doğum günüden dolayı çok memnun olduğunu belirten Engelli Oğuzcan, “Çok mutluyum. Geldiğiniz için buraya kadar teşekkür ediyorum. Hep beraber nice yıllara” diye konuştu. 
Oğuzhan’ın annesi İlknur Özdil(52) ise yaptığı açıklamada, “Oğuzcan, Başkan Abdullah Uçar’ın geleceğini duyduğunda camlardan ayrılmadı ve hep yollarını gözledi. Ben de böyle bir sürpriz yapılmasına çok sevindim. Bakımı zor değil ve birlikte mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Bir yere gittiğimiz zaman sırtımda çıkartıyor ve indiriyorum merdivenlerden. Haftanın iki günü okula götürüyorum. Oğlum 6.5 aylık doğdu ve 3 yaşında engelli olduğunu fark ettik. Tüm hayallerimiz yıkıldı o anda ama fakat oğlumla çok mutluyum. 2 çocuğum daha var ve onların engeli yok” şeklinde konuştu. 
Oğuzhan’ın babası Haşmet Özdil de, “23 yıldır ilk defa doğum günü yapıldı oğluma. Herkesten Allah razı olsun. Çok mutlu olduk” açıklamasını yaptı. 
Başkan Abdullah Uçar ve yönetim kurulu üyeleri Oğuzcan’a üzerinde ‘Allah’ yazan bir tablo hediye ederken, bir de cep telefonu sözü verdiler.
Doğum günü hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde