24 Temmuz 2024

ORDU 19 EYLÜL GAZETECİLER CEMİYETİNDEN ZİYARET

  • PDF

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan ERİŞEN ve yönetim kurulu üyeleri Ordu Yorum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hasa ÖZATA ve ORT Genel Koordinatörü Durmuş KARAAĞAÇ gazetemizi ziyaret etti.

Yeni işyerimizin hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Erişen, “Fatsa’nın basın ve yayın hayatında önemli bir yere sahip olan Fatsa Yeni Haber Gazetesi’nin her geçen gün artarak devam eden başarısını takdirler karşılıyorum ”dedi.

Fatsa’da daha etkin ve aktif gazetecilik yapılması için bir araya gelinmesi dikkat çeken Erişen, “Fatsa’da yayın yapan 4 tane vasıflı gazetenin birleşerek tek gazete olması maddi ve manevi olarak tüm gazetelerin elini güçlendirerek, Fatsa’da daha profesyonel gazetecilik yapılmasına vesile sağlar” diye konuştu.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden Fatsa Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim ESER; “Üyesi olduğumuz 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan ERİŞEN ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza bizleri onure ettikleri için teşekkür ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çaba sarf etmekteyiz” dedi.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde