24 Temmuz 2024

ENGELLİ ÇOCUKLARI İÇİN YARDIM BEKLİYOR

  • PDF

Ordu’nun Çamaş ilçesinde kamu görevlisi Süleyman Kurak’ın özürlü ve engelli 3 çocuğunun tedavisi için hayırseverlerin ilgisi bekleniyor. 
Çamaş ilçesinde bir kamu kurumunda görev yapan Süleyman Kurak’ın ikisi omurilik biri kas hastası 3 çocuğunun tedavisi konusunda maddi imkanı yetersiz kalınca hayırseverlerden yardım istendi. Aldığı maaş ile çocuklarının tedavisi için bu zamana kadar büyük uğraş veren ancak sürekli devam eden tedavi giderlerini karşılamakta zorluk çeken Süleyman Kurak için Ordu Valiliği yardım kampanyası başlattı.
Halen Gaye Kurak ve Coşkun Kurak’ın sağlık merkezlerinde tedavi gördüğünü ve tedavi giderleri konusunda çaresiz kaldığını belirten baba Süleyman Kurak, “Çocuklarımdan Mehmet Kurak, 2000 yılından bu yana ducherne muskuler distrofi (kas hastalığı) olduğundan yatağa mahkum durumda. Yattığı süre içerisinde gerekli olan tekerlekli sandalye, hasta bezi, hasta yatağı, solunum cihazı gibi ihtiyaçları oluyor. Kızım Gaye Kurak, 2010 yılından bu yana İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde sprnal kordum (omurilik yaralanması) rahatsızlığı nedeniyle devamlı tedavi görmek zorunda ve halen devam ediyor. Diğer oğlum Coşkun Kurak ise skolyoz (omurga eğriliği) hastası olduğu için ve hastalığın ilerlememesi için çalışamıyor. Çocuklarım ve eşim aile bütçesine katkı sağlayamıyor. Mehmet’in tıbbi cihaz ve kontrolleri için 60 bin TL, kızım Gaye'nin İstanbul'daki gidiş geliş konaklama ilaç ve tedavi süreci için 40 bin TL, oğlum Coşkun’un hastalığının ilerlemesi için spor, yüzme gibi faaliyetler için gereken ekipmanlara ihtiyacım var. Çocuklarımın hastalık süreleri boyunca maaş ve borçlarla tedavi giderlerini karşılayarak bugünlere geldim. Ancak tedavi için gerekli tıbbi cihazlar için gidiş geliş konaklama işleri için gereken imkanım kalmadı” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde