24 Temmuz 2024

VALİ UMUTLARI OLDU

  • PDF

Ordu Valiliği, Fatsa ilçesinde hastalığı nedeniyle çalışamayan bir baba ve hemofoli hastası 3 çocuğun bulunduğu aileye 90 metrekarelik prefabrik ev yaptırdı. 
Hastalıklar sebebiyle çaresiz bir duruma düşen ailenin imdadına yetişen Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde Vali Yardımcısı Engin Avcı, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile birlikte İslamdağ Mahallesi'nde yaşayan Eser ailesinin evine ziyarette bulundu.
Emine ve İdris Eser çifti ile bir süre sohbet eden ve prefabrik evlerinin hayırlı olması dileğinde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, ‘Her İlçeye Bir Prefabrik Ev’ projesi kapsamında 19 ilçede en çok mağdur durumda olan vatandaşları kaymakamlıklar tarafından belirlediklerini belirtti. Vali Balkanlıoğlu, “Ev sahibi İdris Eser‘de hastalığı nedeniyle çalışamıyor ve zor durumda. Bizler de Eser ailesini yeni evlerine kavuşturmanın sevincini, bahtiyarlığını yaşıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın elinden tutmak sosyal devletimizin görevi. Vatandaşlarımız için çalışıyoruz. Onların sevinci bizim sevincimiz. Vatandaşın yüzünün gülmesi bizimde yüzümüzün gülmesi anlamına geliyor” dedi.
Hemofili hastası olan 3 çocuk babası İdris Eser, “Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Çok mutluyuz, sevinçliyiz. Bize bu mutluluğu yaşatan başta Valimiz İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde