24 Temmuz 2024

ORDU KAN BAĞIŞINDA KASIM HEDEFİNİ GEÇTİ

  • PDF

Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Cengiz Dönmez, Kasım ayı için belirledikleri bin 900 ünite kan bağışını aşarak toplam bin 940 ünite kana ulaştıklarını ve 11 ayın sonunda 18 bin 411 ünite kan bağışı topladıklarını söyledi. 
Ordu'da da 2015 yılı kan bağışlarında Kasım ayı tamamladı. Ordu Kan Bağış Merkezi tarafından Kasım ayı için belirlenen kan bağış hedefi geçildi. Kasım ayı için kan bağış hedefi bin 900 ünite kan bağışı olarak belirlendi. Kan Bağış Merkezi'nin yaptığı çalışmalar sonucunda Kasım ayının tamamlanması ile birlikte belirlenen hedef aşılarak bin 940 ünite kan bağışı sayısına ulaşıldı. Ordu'da 2015 yılının 11 ayı geride kalırken 18 bin 411 ünite kan toplandı ve 2015 yılı hedefi olan 20 bin ünite kana yaklaşılmış olundu.

"YILLIK HEDEFİMİZ İÇİN BİN 590 ÜNİTE KANA İHTİYAÇ VAR"
Kasım ayı kan bağışlarında Ünye ve Fatsa ekiplerinin yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu ifade eden Ordu Kan Bağış Merkezi Müdürü Cengiz Dönmez, "Kasım iyi içerisinde ilçe meydanlarındaki özellikle Altınordu, Fatsa ve Ünye gibi ilçelerdeki ekiplerimiz çok çalıştı. Gezici TIR'larımız ile Kumru ve Korgan gibi ilçelerimiz gezilerek kan bağışları yapıldı. Bu çalışmalar sonucunda hedefimiz olan bin 900 ünite kan bağışı gerçekleşti ve bin 940 ünite kan sayısına ulaştık. Bu rakam ile birlikte 11 ayın sonunda 18 bin 411 ünite kan topladık ve yıllık hedefimiz olan 20 bin üniteye yaklaştık. Yıllık hedefimiz için bin 590 ünite kan bağışına ihtiyacımız var. Aralık ayında hedefimiz bin 700 olacak ve vatandaşlarımız bu konuda duyarlılık gösterecektir. Aralık ayında özellikle üniversite ve ilçelerde bulunan meslek yüksek okullarına ağırlık vereceğiz. Tüm yıl yapılan bağışlarla inşallah 2015 yılı hedefimiz olan 20 bin ünite kanı geçeceğiz" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde