24 Temmuz 2024

ORDU’DA TEK, O’DA FATSA’DA

  • PDF

Fatsa Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim ESER, Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Nurdoğan KARADAĞLIOĞLU’nu ziyaret etti.

Yeni Fatsa Devlet Hastanesini gezdirerek bilgilendirmede bulunan başhekim Nurdoğan KARADAĞLIOĞLU yeni hastanenin faaliyetine 15 Ocak’ta başlayacağını söyledi.

Karadağlıoğlu; Kapasite bakımından bölgeye hizmet verebilecek düzeyde olan Fatsa Devlet Hastanesi’nin yapım sürecinde aksaklık yaşanılmadığını ifade etti.

Çevre düzenlemesinin yapıldığı hastanenin faaliyetine kısa süre içerisinde başlayacağını söyleyen Başhekim Karadağlıoğlu, “Tam teşekkürlü bir hastanenin Fatsa’ya kazandırılması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor” şeklinde konuştu.

78 poliklinik, 34 normal yoğun bakım ünitesi, 4 çocuk yoğun bakım ünitesi, 13 servis ve 330 yataklı, 7 adet doğum servisiyle bölgenin en geniş kapasiteli hastanesi konumunda olduğunu belirten Başhekim Karadağlıoğlu; “ Fatsa ilçemize yakışır düzeyde bir hastane inşa ettik. Son düzenlemelerimizi yapıyoruz. Hastanemizin yapım aşamasında sabır gösteren tüm Fatsa halkına ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde