24 Temmuz 2024

KORKULUKLAR YENİLENDİ

  • PDF



Fatsa Belediyesi tarafından yapılan Elekçi Parkı’nın kırılan ve yıpranan ahşap korkulukları Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Fatsa Belediyesi tarafından 2009 yılında yapılarak faaliyete geçen Elekçi Parkında aradan geçen 6 yıllık süreçte korkuluklarda hasarlar oluştu. Korkuluklarda oluşan hasarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrol edilerek tamiri için gerekli tespitler yapıldı.

Elekçi Park gezinti yolu kenarına bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile 580 metre uzunluğunda 1 metre yüksekliğinde ışıklı (RGB) sinyalizasyon özelliğine sahip paslanmaz korkuluk diğer bir adıyla Bollard yapıldı. Elekçi Parkında, kafeterya hizmetinin yanı sıra çocuk oyun alanları, piknik masaları, yürüyüş yolları, fitness spor aletleri deniz bisikletleri vatandaşın hizmetine sunuluyor. Yapılan yenileme çalışmasıyla birlikte hizmet vermeye devam eden Fatsa Belediyesi Elekçi Parkı’nın yeni görünümü, vatandaşlardan tam not aldı.
 
 Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Elekçi Parkı’nda yapılan çalışmayla ilgili, “Buradaki hasar gören korkuluklar değiştirildikten sonra önceki güzellik daha da güzelleşti. Ben bu vesileyle Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum ve bütün hemşerilerimizi buraya davet ediyorum. Burası gerçekten ırmağın kenarında deniz manzaralı çok güzel gezi ve dinlenme mekanı. Ben katkılarından dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde