24 Temmuz 2024

Vatandaşların oylamasına sunuldu

  • PDF

 

Altınordu ilçesinde Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan binaların dış cephelerinde iyileştirme çalışmaları başlatacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Adliye binası ile Rus Pazarı kavşağı arasında yer alan binalar için hazırladığı dış cephe proje örneklerini vatandaşların oylamasına sundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşılan 17 proje örneğinin en güzelinin seçilmesi için yapılan oylamada her kullanıcı sadece bir kez oy kullanabiliyor.

60 Günde Yapılacak

Diğer taraftan dış cephe iyileştirme çalışmaları için proje uygulanacak mülklerin sahiplerine, seçilen projenin 60 gün içerisinde uygulanması için hazırlanan tebligatlar gönderilmeye başlandı. Verilen süre sonunda mülk sahipleri tarafından cepheleri yenilenmeyen binalar, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce yenilenecek. Yapılacak ihale sonucunda ortaya çıkan maliyetin %75’i Büyükşehir Belediyesi, %25’i mülk sahipleri tarafından karşılanacak.

Şehir Güzelleşecek

Uygulanacak proje ile şehrin güzellik ve estetiğini ön plana çıkaracak şekilde binaların sıva, mantolama ve boya gibi dış cephe özellikleri, belirlenen standartlara uygun hale getirilecek.

Projenin 2. etabında ise Rus Pazarı kavşağı ile Kumbaşı - Liman mevkii arasında bulunan yaklaşık 200 adet binanın dış cephelerinin iyileştirilmesi planlanıyor.

Projeler, 10 Aralık 2015 tarihine kadar oylanabilecek.

Son Güncelleme: Perşembe, 26 Kasım 2015 08:30

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde