24 Temmuz 2024

“HALKIMIZ İÇİN 24 SAAT MESAİDEYİM”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun milletvekili yemininin ardından çalışmalarına hız kattı.

Halkım için 24 sat mesaideyim diyen Milletvekili Torun; “Partili partisiz tüm hemşerilerimin sorunlarına çözüm üretmek için var gücümle çalışacağım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisindeki kurultay sürecini de değerlendiren Seyit Torun, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yapılacak olan kurultayın ardından güçlenerek yoluna devam edeceğini sözlerine ekledi.

“Partimiz daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir”

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun; ”Delege seçimlerimiz tamamlandı. Şimdi ilçe başkanlığı seçimleri yapılacak. Ardından da il kongreleri yapılarak Ocak ayının başlarında da kurultayımız gerçekleşecek. Örgütlerimiz eksiklerini bu süreçte tamamlayarak daha güçlü bir şekilde yeni bir yapılanmanın içerisinde olacak. Yeni bir enerji ile yeni bir heyecanla Cumhuriyet Halk Partisi daha da güçlenerek yoluna devam edecektir. Tüm partililerin esas amacı budur. Geçmiş yönetimler ardı ardına yaşanan seçimlerden dolayı yoğun bir süreç yaşadı. Bu nedenle olağan kurultayımızı bir buçuk yıl ertelemiştik.  İnanıyorum ki bu kongrelerden sonra partimiz daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi.

“İşsizlik En Büyük Sorunumuz”

1 Kasım seçimleri sonrası kendisi ile iletişime geçen vatandaşların büyük bir bölümünün iş beklentisi ve talebinde bulunduğunu belirten Ordu Milletvekili Seyit Torun: “ Vatandaşlarımız sorunların çözümü noktasında bizlerden bireysel taleplerde bulunuyorlar. İlimizin en büyük sorunlarından bir tanesi ise bilindiği üzere işsizliktir. Vatandaşlarımız çoğunlukla iş talebinde bulunuyorlar. Bizler de elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi.

“Halkımız İçin 24 Saat Mesaideyim”

Vatandaşlarımızın şahsıma gösterdiği ilgi ve sevgiden dolayı gazeteniz aracılığıyla teşekkür ediyorum diyen Torun: “Muhalefet milletvekili olarak üstümüze düşeni layıkıyla yapmaya çalışacağım. Partili partisiz bütün hemşerilerimin hizmetindeyim. 24 saat her konuda kendilerinin sorunlarını çözmek için var gücümle çalışacağım” dedi.

YENİ HABER

Son Güncelleme: Pazartesi, 23 Kasım 2015 07:51

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde