24 Temmuz 2024

“FATSA’YA YAPILAN HİZMET BEDELİ EN YÜKSEK YATIRIM OLACAK”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak 350 yataklı yeni Fatsa Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Çanak’a, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve partililer de eşlik ettiler.

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak hastane inşaatını gezerken Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Nurdoğan Karadağlıoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Oktay Çanak hastane incelemesini tamamladıktan sonra yaptığı açıklamada, “Gerçekten böyle bir yapıyı görünce AK Partili bir Milletvekili olarak ve AK Partide siyaset yapan biri olarak gurur duyuyorsunuz. Bu yapı bu zamana kadar Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Fatsa'ya yapılan fiyatı, hizmet bedeli en yüksek olan yatırımlardan bir tanesidir.

Maliyeti 80 milyon TL olan bu hizmet bedeli yaklaşık 100 milyon TL'ye kadar bulacak ve Fatsa'ya armağan edilecek. Bu bina 350 yataklı bir hastane olacak. Gezdik gördük Avrupa standartlarına uygun Hatta onların da çok üstünde hastane. İnşallah Fatsalı vatandaşlarımıza ve bölge halkımıza hizmet etmiş olacak. Tabii ki önceki hastanenin bulunduğu alan ve hizmet alanı yaklaşık 12 bin metrekareydi. Şimdi 4 katı büyüklüğünde bir alana hastane yapılıyor, bu hastane hizmete girdikten sonra tahmini ihale sözleşmesine göre Haziran ayında bitecekti. Yalnız yüklenici firma bu hastaneyi Ocak ayı sonuna kadar yani bitim süresinden 4 ay önce inşaatı teslim etmeyi düşünüyor. Yüklenici firmaya bu güzel gayretinden dolayı de teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemlerde hatırlarsınız yani AK Parti iktidarından önce birçok hizmetlerin temeli atılır yıllarca beklerdi. Fatsa Bolaman yolunda olduğu gibi ama çok şükür AK Parti iktidarı döneminde verilen sözler tutuluyor, verilen bu sözler tutulmakla da kalmıyor hatta tarihinden çok önceden hayata geçiyor. Tabii bunlar burada yaşayan Ordu'da yaşayan kardeşlerimizin hizmetine sunulan hizmetler oluyor onun için kazanan da Ordulu kardeşlerimiz oluyor. Biz de inşallah 64.üncü hükümetin kurulması ile birlikte 26.ncı dönem Milletvekili olarak başta Başbakan Yardımcımız olmak üzere tüm Milletvekili arkadaşlarımızla bu hizmetlerin takipçisi olacağız. Bu hizmetlere yeni hizmetler nasıl katabiliriz başka ilçelerimizde yeni hastaneler nasıl yapabiliriz bunların hep takipçisi olacağız. Zira Kumru'da bir hastane inşaatı başlandı o da yaklaşık 12 milyon TL bedelli. Başka ilçelerimizde de ihtiyaca göre bu hastanelerimizin hepsini biz takip edeceğiz. İnşallah Fatsa Devlet Hastanesi hizmete girdiğinde yaklaşık 5 bin kişiye hizmet edecek bir hastane olacak. Eskiden yüksek ücretlerle kalitesiz hastanelerde sağlık hizmeti veriliyordu şimdi düşük ücretlerle kaliteli sağlık hizmetleri veriliyor bu da AK Parti'nin sağlık sektörüne ne kadar ciddi yatırımlar yaptığını bunu da halkımıza ne kadar düşük ücretle sunduğunu da şahit oluyoruz. İnşallah bundan sonra daha güzel şeyler hep birlikte Milletvekili arkadaşlarımıza ve teşkilatımız da yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde