24 Temmuz 2024

BÜYÜK ÖDÜL İÇİN SÜRE DOLUYOR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 5.000 lira ödüllü “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf yarışmasına katılım için verilen süre 31 Aralık’ta sona eriyor.

FOTOĞRAFLAR ORDU’NUN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi, ORBEL A.Ş. ve Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği işbirliği ile düzenlenen “Dört Mevsim Ordu” adlı fotoğraf yarışmasında Ordu’nun dört mevsimi fotoğraflanmaya devam ediyor. Yarışma boyunca çekilecek fotoğraflar ile özellikle son dönemde yazılı ve görsel basının ilgi odağı haline gelen ilimizin tanıtımına ve gelişmesine önemli katkılar sağlanması hedefleniyor.

2 Ocak 2015 tarihinde başlayan yarışmaya şimdiye kadar 117 fotoğrafçı, 328 fotoğraf ile katılım sağladı. Katılımcı ve fotoğraf sayısının süre sonuna kadar artması bekleniyor.

SON KATILIM TARİHİ 31 ARALIK 2015

Yarışmanın 31 Aralık 2015 tarihinde son bulacağını belirten organizasyon komitesi, dört mevsimi kapsayan yarışmaya katılacak eserlerin 5 farklı kategoride değerlendirileceğini söyledi.

BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ “5.000 TL”

Her bir sanatçının en fazla 4 fotoğraf ile katılabileceği yarışmanın sonunda yapılacak değerlendirmede birinciye 5.000 TL para ödülü ve 3 gün Ordu tatili, ikinciye 3.000 TL ve üçüncüye 2.000 TL para ödülü hediye edilecek. Jüri özel ödülü olarak ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mevsimini en iyi fotoğraflayan yarışmacılara 1.000 TL para ödülü; yarışma sonunda sergilenecek her bir fotoğraf için de 50 TL katılım ödülü verilecek.

Başvuruların tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2016 tarihinde ilk toplantısını yapacak seçici kurul, 01 Şubat 2016 tarihinde sonuçları açıklayacak. Yarışmada dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen eserler, şubat ayı içerisinde açılacak olan sergi ile Ordulularla buluşacak.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde