24 Temmuz 2024

AK PARTİ'Lİ UÇAR: "Artık sorumluluğumuzu biliyoruz, kaldığımız yerden devam”

  • PDF

Ordu’nun Fatsa ilçesi Ak Parti ilçe Başkanı Abdullah Uçar, “Çok iyi çalıştık ve teşkilat olarak bu başarıyı önemli derecede pay sahibi olduk. Türkiye’de yüzde 49.50 oranında oy alarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. 
AK Parti ilçe Başkanı Abdullah Uçar yaptığı açıklamada, “7 Haziran seçimlerinde tek başımıza iktidar olamamıştık fakat seçimlerde birinci parti olmuştuk. Koalisyon süreçleri yaşandı ve bu süreç olumlu olmayınca tekrar bir seçim kararı alındı. 1 Kasım seçimleri öncesi iyi bir çalışma yaparak yapılacak olan seçimlere hazırlandık. Seçim çalışmalarımızda bizlere olan milletimizin teveccühünü arttığını gördük ve bunun neticesinde de halkımız bizlere sandıkta destek vererek bizleri tekrar iktidar yaptı. Çok iyi çalıştık ve teşkilat olarak bu başarıyı önemli derecede pay sahibi olduk. Yüzde 49.50 oranında oy alarak kaldığımız yerden devam ediyoruz. AK Parti’nin Türkiye’de reform hareketinin tekrar devam ettirme imkanı sağladık. Milletimiz bizlere inandı, güvendi, onların takdiri ile buraya geldik” diye konuştu. 
“Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Uçar, “Fatsa ilçemizde de en çok oy alarak tarih yazıldı diyebilirim. Gerçekten bizler için çok önemli bir durum. Artık sorumluluğumuzu biliyoruz ve bu sorumluğumuz çerçevesinde hizmetlerimize devam edeceğiz. Birçok projeyi bu dönemde gerçekleştireceğiz. Hepsini planlı ve projeli bir şekilde hayata geçireceğiz. Her şeyin bilincindeyiz ve bunun doğrultusunda işlerimizi yapacağız. Halkımıza bizlere inandığı ve güvendiği için minnettarız” ifadelerini kullandı. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde