24 Temmuz 2024

Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

  • PDF

Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu, ODÜ Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, ODÜ Genel Sekreteri Metin Karakuş, Baro Başkanı İlhan Kurt, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr. Öznur Ergen Akçin, Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Özbay Dede, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ahmet Bayrak, Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Mimarlar Odası Başkanı Mehmet Özçelik, Ziraat Odası Başkanı Uğur Cörüt, Ergin Karlıbel, Bahri Özdoğru, Muzaffer Yüce, İsmet Şenocak, Osman Onur, Cengiz Kuralay, Yaşar Pamuk, Necmi Oğuz, Taner Aksoy katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vakıf Başkanı Vali İrfan  Balkanlıoğlu, Üniversite başta olmak üzere eğitim üzerine yarar sağlamak amacıyla kurulmuş ve önemli hizmetlerde bulunmuş  ancak belli bir süreden sonra atıl durumda bulunan Eğitim Kültür Sağlık Hizmetleri Vakfının ilk kurulduğu zamanlardaki gibi aktif ve üniversiteye daha çok hizmet verecek bir şekilde faaliyetlerde bulunabilmesi için bir araya gelindiğini, vakfın yaşatılması gerektiğini ifade etti.

Ordu Üniversite yönetiminin  vakfın etkili ve aktif şekilde kullanılmasını istediğini belirten Vali Balkanlıoğlu, ”Mağdur öğrencilere burs verilebilir, sadece Ordu’da değil, diğer illerde okuyan Ordulu mağdur öğrencilere de yardımcı olunabilir. Üniversitenin bazı sorunları vakıf aracılığıyla çözülebilir. Tabela vakfı olarak kalmasın, üniversitemize yardımcı olalım” dedi.

Daha sonra, divan heyeti oluşturularak, yeni yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri belirlendi ve 2016 yılı vakıf bütçesi onaylandı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde