24 Temmuz 2024

DAĞCILAR DOĞADA YÜRÜMENİN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

  • PDF

Ordu Dağcılık Kulübü'nün organize ettiği doğa yürüyüşü 70 kişinin katılımı ile gerçekleşti. 
Ordu’nun Gölköy İlçesi Uluvahda Yaylası ve Ulugöl Doğa Yürüyüşü kulüp üyeleri ve doğa severlerin katılımı yapıldı. Uluvahta Yaylası'nda başlayan ve Ulugöl Tabiat Parkı'nda son bulan doğa yürüyüşü yaklaşık dört saat sürdü. Dağların tepelerin aşıldığı yürüyüşte katılımcılar hem doğada yürümenin keyfini yaşadılar, hemde gördükleri manzarayı fotoğrafladılar.
Yaklaşık 4 saat süren gezinin ardından Ulugöl Doğa Parkı'na gelen doğa severler burada bir süre dinlendikten sonra Ulugöl Doğa Parkı’nı gezdiler.
Gezi sonrası açıklamalarda bulunan Ordu Dağcılık Kulübü Yönetim Kurul Üyesi Mehmet Şenocak, "8 kilometrelik bir parkuru düzenlediğimiz gezi sonucu kulüp üyeleri ve doğa severlerle gezdik. Kulübümüz yeni kurulmuş bir kulüptür. İlk etkinliğimiz oldu ve başarılı bir etkinlik oldu. Amacımız spor aktivitesi yapmak ve sonbaharda bölgemizin güzelliklerini geziye katılan arkadaşlarla paylaşmaktır. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kulüplerini yeni kurduklarını belirten Ordu Dağcılık Kulübü Yönetim Kurul Üyesi Anıl Alp, “Amacına uygun bir faaliyet gerçekleştirdik. Bundan sonrada devam edeceğiz. Ordu başta olmak üzere Fatsa ve Ünye’den kişilerin katılımı oldu. Bundan sonraki gezilerimize daha da fazla katılım bekliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yürüyüş Ordu Dağcılık Kulübü tarafından katılımcılara ikram ile son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde