24 Temmuz 2024

“BİZLER HER TÜRLÜ GÖREVE HAZIRIZ”

  • PDF

Fatsalı Milli sporcu Hüseyin PİŞKEN Dünya 8.si oldu.

İspanya’nın Valencia şehrinde düzenlenen Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonasına Türkiye’yi temsilen katılma hakkı kazanan Hüseyin PİŞKEN, 2 bine yakın yarışmacının katıldığı şampiyonadan 8.likle ayrıldı.

1.71 Klasik Body Building kategorisinde Türkiye’yi temsil eden Pişken; “Bizler en iyi şekilde ülkemizi temsil ettik ve Türkiye’ye döndük. Fatsa’mıza Dünya 8.liği hayırlı olsun” dedi.

Bundan sonraki süreçte de durmadan çalışacaklarının söyleyen Hüseyin Pişken, bu tarz yarışmalara öğrenci yetiştireceğini söyledi.

Tek arzum bizlere destek çıkılıp kamuoyu oluşturulması ve gençlerin spora teşvik edilmesidir diyen Pişken;“Sağlıklı toplum oluşturmak, obeziteyle mücadele ve gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtulması sağlanarak; güçlü, sağlıklı bireyler yetiştirmeliyiz. Bunun için hep birlikte resmi kurumlar ve özel teşebbüsler olarak bu işe daha çok eğilmeli ve ortak hareket etmeliyiz. Biz her türlü göreve hazırız. Bu noktada bizlere destek verilmesini ve kamuoyu oluşturulmasını istiyoruz” diye konuştu.

Haber: M. Emre ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde