24 Temmuz 2024

YENİ İŞ YERİMİZİ ZİYARET ETTİLER

  • PDF

Fatsa Ziraat Odası Başkanı İ. Etem KİBAR ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Fatsa Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Okyay SARIHAN yeni işyerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Fatsa Matbaasının büyümesi ve gelişimini takdirle karşıladıklarını ifade eden misafirler, yeni yerimizin hayırlı kazançlar getirmesi temennisinde bulundular.

Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesi’nin Fatsa’nın köklü ve başarılı kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen Ziraat Odası Başkanı İ. Etem KİBAR, “Hem gazetecilik, hem matbaa sektöründe yapmış olduğunuz yeniliklerin artarak süreceğinden hiç şüphemiz yoktur. Rabbim yeni işyerinizde hayırlı ve bol kazançlar elde etmenizi nasip eylesin” dedi.

Fatsa Matbaası ve Yeni Haber Gazetesinin Fatsa’nın en eski ve tecrübeli kuruluşlarından olduğunu belirten Okyay Sarıhan ise; “İşletmeniz geleceğe dair adımlarını sağlam atarak, emin adımlarla ilerliyor. Sektörünüzde yenilenerek ve büyüyerek yol almanız mutluluk vericidir. Yeni iş yerinizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Fatsa Matbaası sahibi Yavuz Selim ESER ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizleri beraber yürüdüğümüz bu yolda yalnız bırakmayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı Etem ve Okyay kardeşime gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde