24 Temmuz 2024

30 KASIM SON GÜN

  • PDF

2015 yılı ilan ve reklam vergisinin 2. taksidini henüz ödemeyenler için son ödeme tarihi 30 Kasım 2015.

İlan Ve Reklam Vergisi 2. Taksit İçin Son Gün: 30 Kasım 2015

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yetki alanlarında faaliyet gösteren mükelleflerin 2 taksitte ödediği ilan ve reklam vergisinin ikinci taksidi için belirlenen süre, 30 Kasım 2015 Pazartesi günü mesai bitiminde sona eriyor.

Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada mükelleflerin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için önceden var olan borçlarını ödemeleri ve yeni tahakkuk eden vergilerin son ödeme tarihlerine dikkat etmeleri istenildi.

Ödeme Kolaylığı Sağlanıyor

Ödemeler konusunda her türlü kolaylığın sağlandığına dikkat çekilen açıklamada; “Mükelleflerimiz, ödemelerini Büyükşehir Belediyemizin merkez ve Durugöl yerleşkesinde bulunan veznelerimiz aracılığıyla nakit ödeme veya kredi kartı ödemesi şeklinde yapabilir. Ayrıca www.ordu.bel.tr internet sitemiz üzerinden de yine kredi kartları ile ödeme işlemlerini gerçekleştirebilir. Kredi kartları izin veren mükelleflerimiz, komisyonsuz 5 taksit imkanından faydalanabilir. Banka havalesi yapmak isteyenler ise 666 52 23-24-25-26 numaralı telefondan ulaşabilecekleri Gelir Takip Şube Müdürlüğümüzden Büyükşehir Belediyesi’ne ait hesap numaralarını öğrenerek havale yapabilir. Ancak havale dekontunda ödeme yapanın adı ve soyadı, vergi kimlik numarası ve ödemenin konusunun mutlaka belirtilmesi gerekir”  denildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde