24 Temmuz 2024

80 ARAP GAZETECİ AĞIRLANDI

  • PDF

Ordu Valiliği’nin daveti üzerine turizmin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla şehre gelen Arap gazeteciler Fatsa ilçesinde yemekte buluştular. 
Fatsa’da bir restoranda düzenlenen yemeğe Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Kaymakam Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Uğur Toparlak, Arap gazeteciler ve yerel gazeteciler katıldı.
Yemek sırasında Arap gazetecilerden bazıları Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’na plaket ve madalya gibi çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu yemekte konuk gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada, “Ordu, fındığın başkenti. En fazla fındık üretilen il. Bal ve kivi üretimi de yapılıyor. Ordu’da şelaleler, doğal göller, ormanlar, vadilerle İsviçre Alp dağlarını kıskandıracak güzellikte bir şehirle karşılaşacaksınız. Bu güzellikleri yakından görme fırsatını elde etmiş oluyorsunuz. Buradan çok iyi intibalarla ayrılacağınıza inanıyorum. Umarım gittiğiniz yerlerde bizlerden güzel sözlerle bahsedersini” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde