24 Temmuz 2024

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ CİNOĞLU’NDAN VELİLERE ÇAĞRI

  • PDF

Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu yeni eğitim öğretim yılı için velilere çağrıda bulundu.

Dershanelerin kapatılması konusuna değinen Cinoğlu, velilerin merdiven altı eğitim yapan yerlere çocuklarını göndermemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Velilerin çocuklarına okul kitapları haricinde yardımcı hiçbir kitap ve doküman almamasını söyleyen Milli Eğitim Müdürü EKREM CİNOĞLU, yetiştirme ve destekleme kursları ile öğrencilerin eksikliklerin tamamlandığını söyledi.

Cinoğlu açıklamalarına şu ifadelerle devam etti; “Bu seneki eğitim öğretim yılını diğerlerinden ayıran en önemli husus dershanelerin kapatılmış olmasıdır. Dershanelerin kapanmasıyla birlikte yetiştirme ve destekleme kursları adı altında, eğitim öğretim beş günden yedi güne çıkarılmış oldu. Bu bağlamda da Fatsa’da 9500 öğrenci eğitim-öğretim görüyor. Bu sayı ortalamasının bir hayli üzerinde ve daha fazla olması için uğraş veriyoruz” dedi.

“Velilerimizden isteğimiz şudur…”

Dershanelerin kapatılmasıyla birlikte halkımızın zihninde ikili bir algı oluşturulmaya çalışılıyor diyen Cinoğlu; “Dershanelerin yerine özel öğretim kursları yönetmeliğine uygun olarak yetiştirme ve destekleme kursları devam ediyor. Bu yüzden merdiven altı olarak devam eden dershanelere itibar edilmemesi gerekiyor. Merdiven altı eğitim yapan yerleri biz şikayet olduğunda hem kapatıyoruz hem de yasal işlem başlatıyoruz. Velilerimizden isteğimiz şudur. Asla böyle yerlere öğrencilerini göndermesinler. Devletimiz bu manada büyük bir özverili ile Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bütün öğretmenleri haftanın yedi günü seferber etmiş durumda. Ayrıca okullarımızda yardımcı kitap kullanımını engellemeye çalışıyoruz. Yardımcı kitap adı altında hiçbir şekilde doküman almayın” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde