24 Temmuz 2024

FATSA TİCARET BORSASINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

  • PDF

Fatsa Ticaret Borsası, İslamdağ İlkokulu’nda öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere giyecek mont ve kaban yardımında bulundu.

Eğitim yatırımlarına ve yardımlarına daha fazla önem gösterilmesi gerektiğine vurgu yapan Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, ilçemize kapsamlı bir fakülte kazandırılması gerektiği hususuna da değindi.

Biz bölgemizde gerek şehir merkezinde olsun, gerek taşrada olsun eğitim yatırımlarının daha üst seviyelerde olmasından yanayız diyen Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi; “ Bunun yanı sıra eğitim yardımları ne kadar çok olursa ülkemizin geleceği o kadar aydınlık olur. Ülkemizde en çok kıymet vermemiz gereken konuların başında eğitim geliyor. Siyasi irade ile istişare ve sohbetlerimizde de sizin şehrinizin ne sorunu var denildiği zaman eğitim konusuna öncelikli değiniyorum. İlçemizde bulunan Fatsa Meslek Yüksek Okulu’nun kapsamının artırılmasına ve daha itibarlı bir fakülte kazandırılması gerektiğine vurgu yapıyorum. Hem Fatsa’mızda hem de bölgemizde eğitimin kalitesini artırmalıyız. Bizler Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin bizlere vermiş olduğu desteklerle birlikte bölgemizdeki bütün ilk okullara bu yıl ihtiyaç sahiplerine mont ve kaban yardımında bulunuyoruz. Kıymetli hocalarımız bu yardımı yerlerine ulaştırmak konusunda bizlere destek veriyorlar. Kendilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: M. Emre ESER

Son Güncelleme: Pazar, 08 Kasım 2015 19:20

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde