24 Temmuz 2024

DERİNGÖL: "ÖNEMLİ OYUNCULARIMIZIN SAKATLIKLARI VAR"

  • PDF

Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası maçında kendi sahalarında oynayacakları Dinamo Moskova maçını taraftarın desteği ile kazanmak istediklerini söyledi. 
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda yarın sahasında Rusya temsilcisi Dinamo Moskova ile karşılaşacak olan Orduspor, maçın hazırlıklarına sürdürdü. Durugöl Spor Salonu'nda yarın saat 20.30 başlayacak olan maçı değerlendiren Orduspor Bayan Basketbol Takımı Başantrenörü Levent Deringöl, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Takımda yaşanan sakatlıkların yarınki maçı önemli oranda etkileyebileceğini ifade eden Deringöl, taraftarın desteğine ihtiyaçları olduğunu dile getirdi.
SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR
Rakip Dinomo Moskova'nın çok iyi bir takım olduğunu, sakat oyuncuların oynaması için de yoğun bir çalışma sergilediklerini aktaran Deringöl, "Dinomo Moskova çok kaliteli ve iyi bir kadroya sahip olan bir takım. Bu denli iyi bir takıma karşı oynayacağız. Takımımızda iki önemli isim Gülşah ve Ferda'nın sakatlıkları devam ediyor ve yarın maç saatinde oynayıp oynayamayacakları belli olacak. İki oyuncumuzun sahada olacak olması bizim için çok büyük bir avantaj olacaktır aksi takdirde rotasyonda oyuncumuz yok. Rotasyonda kullanacak oyuncumuz olmayınca sahadaki oyuncularımız yoruluyor ve çok verim alamıyoruz. Buna bağlı olarak daha fazla hata ve faul yapılıyor, mutlaka dinlendirmemiz gerekiyor. Bu iki oyuncumuzun yarın oynamasını istiyoruz" dedi.

"TARAFTARIMIZ TAKIMI YALNIZ BIRAKMASIN"
Kendi sahalarında oynamalarından dolayı taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Levent Deringöl, "Taraftarımızın takımın yanında olmasını istiyoruz. Ordu'da Avrupa maçı oynanıyor, gelsinler bizi desteklesinler. İyi şeylerin olacağına inanıyoruz. Bu takımı yalnız bırakmamaları gerekiyor. Yarın taraftarımızın bize katacağı güçle rakibimizi mağlup etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde