24 Temmuz 2024

MİLLETVEKİLİ ERGÜN TAŞÇI VE ADAY MEHMET KARA’DAN İLK KURUMSAL ZİYARET FATSA BELEDİYESİ’NE

  • PDF



Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve Milletvekili adayı Mehmet Kara seçim sonrası ilk kurumsal ziyaretlerini Fatsa Belediyemize yaptılar.
   Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve Milletvekili adayı Mehmet Kara’yı Başkanımız Anlayan karşılarken toplantı halinde olan Ak Parti Meclis üyeleri de Taşçı ve Kara’ya ‘Hayırlı olsun’ deme fırsatı buldular.
 
“MİLLETİMİZ İSTİKRAR VE GÜVENİ TERCİH ETTİ”
Gerçekleşen ziyarette ilk açıklamayı yapan Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Bugün Fatsa Belediyesi belediye meclis toplantısı günümüzdü. Toplantı sonrası AK Parti Belediye Meclis üyelerimizle yapmış olduğumuz istişare toplantısına yeni Milletvekilimiz AK Parti Ordu Milletvekilimiz Sayın Ergün Taşçı ve adayımız Mehmet Kara beyler de katıldı. Ben kendilerine  nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Pazar günü bütün Türkiye ve bütün dünya için ülkemizde çok önemli bir seçim gerçekleşti. Bu seçim sonuçlarının hem Fatsa’mız hem Ordumuz hem de ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Milletimiz bir kez daha duyarlılığına gösterdi istikrar ve güveni tercih etti. Bu istikrar ve güvenin bir kez daha AK Parti olduğunu tercih etti bu vesileyle seçim sonuçlarının her birimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Elbette ki Ordu’da 4 tane Milletvekilimiz var. Milletvekilimiz ile birlikte Başbakanımız, Başbakan yardımcımız ile ekip ruhu içerisinde teşkilatlarımızla birlikte devam edeceğiz. Hizmet için bir kez daha yollara düştük. Vatandaşlarımızın bizlere vermiş olduğu yetki ve sorumluluğu farkındayız. Bu sorumluluk bizleri daha fazla çalıştıracak asla şımartmayacak. Birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonra daha fazla çalışacağız. Ben Ergün Taşçı beyi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun Allah mahcup etmesin. Gerçekten çok sevinçliyiz, AK Parti geçen seçimlerden bir fazla milletvekili çıkarttı için  hem de bir hemşerimiz kendi komşumuz kendi kardeşimiz kendi evladınız milletvekili olduğu için ayrıca seviyoruz. AK Parti'nin bütün milletvekilleri bizim için çok önemli, hep birlikte çalışacağız. Allah kolaylık versin sorumlulukları çok büyük. Bu sorumluluklarının farkında olarak inşallah Fatsa için Ordu’muz için güzel hizmetler yapacağız. Bize nerede ne görev düşüyorsa bu zamana kadar olduğu bundan sonra birlikte görev yapacağız.” dedi.

“FATSA’DA ÇITAYI DAHA FAZLA YUKARAYI TAŞIYACAĞIZ”
Başkan Anlaya'nın ardından konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar ise, “Pazar günü Ordu'da bir tarih yazdık, şimdiye kadarki seçimlerin en fazlasını pazar günü gerçekleşen seçimlerde oy alarak gerçekleştirdik. Bu çalışmalar esnasında bizlere yardımcı olan teşkilat mensuplarımıza Belediye Başkanımıza Büyükşehir Belediye Başkanımıza Milletvekili adaylarımıza, milletvekili aday adaylarımıza hepsine ben şükranlarımı teşekkürlerimi sunuyorum. Sorumluluğumuz ağır bunun bilincindeyiz. Biz bundan sonra daha samimi ve mütevazi olacağız. Millet bize bu desteği verdiyse sonucunu bir millete yansıtmamız lazım. İnşallah milletin içerisinde daha fazla olacağız. Bu hak ettiğimiz sonucu inşallah milletimizle beraber Fatsa’da çıtayı daha yükseğe çıkartacağız. Artık Fatsalı bir milletvekilimiz var. Bu sonuç bizim için büyük başarıydı. Ergün beyin meclise büyük bir oy oranıyla gitmesi de bizim için büyük bir başarı oldu. Bunu hep beraber arkadaşlarımızla birlikte başardık. Bu seçimde Türkiye'de 3-4 puan fazla aldık, bu da sessiz çoğunluğun sesi oldu. Ben herkese verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“FATSA BELEDİYESİ ARTIK DAHA GÜÇLÜ”
 AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’da yaptığı konuşmada Fatsa belediye meclis üyeleri şle gerçekleşen buluşmada istişare imkanı bulduğunu belirterek, “Hem de güzel gelişmeleri değerlendirmek üzere bugün Bismillah demiş olduk. Bu süreçte gerek Belediye meclis üyelerimiz gerek teşkilatlarımız gerekse sivil toplum örgütlerimiz ve tabi ki çok kıymetli hemşerilerimiz AK Parti iktidarına istikrara ve ülkemizin yardımlarına ilişkin çok önemli bir karar verdiler. İlçe Başkanımızın da ifade ettiği gibi tarihi bir oy oranı ile Ordu'da bir rekora imza attık. Fatsa ilçemiz bu rekora çok önemli bir katkı vermiş bir ilçemiz. Fatsa ilimizin çok önemli bir merkezi. Dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Artık yeni bir Türkiye olduğu gibi yeni bir Ordu var. Ordu Büyükşehir ile bundan sonraki süreçte büyük hedefleri olan vizyonu olan bir il olacak. Sorunların çözümü için birlik ve beraberliğimiz şartıyla burada ciddi bir kadro var. AK Parti iktidarı ile beraber ilçe belediye başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı merkezi bir hükümet ile beraber burada inşallah bu mekanda İnşallah Ordu'nun daha büyük projeler konuşacağız, daha büyük heyecanla yarınlarımıza ilişkin vazifemiz olan ve bize emanet olan yükün sorumluluğun bilincinde her alanda tüm Ordulu hemşerilerimizle istişare ederek ortak aklı yürüterek birlikte buralarda daha mutlu yarınlara hazırlık içerisinde Ordu'da olduğu gibi Türkiye'de de çok güzel seçim sonucu alındı. Milletimiz için hayırlı olur inşallah. Burada Fatsa Belediyesi'nin çalışmalarını takdirle izliyoruz, bundan sonra daha güçlü bir Fatsa Belediyesi olduğunu söylemek isterim. Merkezi hükümetteki ve bürokrasideki deneyimlerimizi bilgi ve birikimlerimizi doğduğumuz büyüdüğümüz topraklara taşıma noktasında birlikte çalışacağımızı ifade ediyorum. Ufak tefek meselelere gündeme takılmadan Ordu'nun ve Fatsa'nın meseleleri ile mesai yapacağımızı ifade ediyorum. Belediye meclis üyeleri ağabeylerime kardeşlerime ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum hemşerilerime de iyi günler diliyorum.” şeklinde konuştu.

“BEN BU SEÇİMİN KAZANAN AMA ANKARA’YA GİDEMEYEN TARAFIYIM”
Ziyarette son konuşmayı AK Parti beşinci sıra Milletvekili adayı Mehmet Kara yaptı. Seçimlerin ülkemize milletimize hayırlı olması dileğinde bulunan Kara, “Allah bizlere hayal dahi etmediğimiz bir neticeyi nasip etti. İnşallah halkımızdan milletimizden aldığımız desteği layıkıyla değerlendireceğiz ve milletimizin beklediği hizmetleri en güzel şekilde milletimize geri gönderecektir bundan endişemiz yok. 7 Haziran seçimlerinde üzülmüştük ama milletimiz bize 7 Haziran seçimlerinde bir fiske vurdu bir şamar vurdu ama diğer partileri 1 Kasım seçimlerinde nakavt etti, güzel bir neticeyle Allah bizleri güzel bir sonucu lütfetti. Özellikle Ordu'da bir takım oyunu oynadık. Ordu'da bu kampanya sürecinde bütün teşkilatlarımızla belediyelerimizde Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un kaptanlığında bende güzel bir takım oyunu oynadık. Bu takım oyununu 4-1’lik bir neticeyle üstelik de fazlalık oylarımızla takım oyunu kazandık ama esas maç bundan sonra başlıyor. Esas mücadele bundan sonra başlıyor. Milletimiz bundan sonraki süreçte bizleri tekrar takip edecek. Bu seçimde milletvekili olan kardeşlerimizi Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş beyi hem tebrik ediyorum hem de başarılar diliyorum. Ben yurt dışında olduğum için hem özel hayatıma hem sosyal hayatıma orada devam edeceğim. Şayet bizlere ihtiyaç duyulursa hem yardıma hazırım hem göreve hazırım. Ergün kardeşimle güzel dostluklar kazandık. Bu arada bana kampanya sürecinde menajerlik yapan Devlet Hastanesi emekli müdürümüz Yılmaz Canlı bey'e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Seçime o girseydi belki benden daha fazla oy alırdı çünkü çok fazla tanınıyor. 1 Kasım seçimleri için ben buraya milletvekili olmaya değil Seçim Koordinasyon Merkezi görevi yapmaya geldim. Bu seçimde aday sıfatı ile Seçim Koordinasyon Merkezi görevi yaptım, umarım bu görevi layıkıyla yerine getirmişimdir. Şahsım adına kazanmak ve kaybetmek diye bir şey yok. Ben seçimini kazanan ancak Ankara'ya gidemeyen tarafıyım. Bu süreç içerisinde kazandıklarımı şahsi olarak 10 yıl mücadele etsem kazanamazdım.” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde