24 Temmuz 2024

“GÜÇLENMEK İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Fatma Varnalı 1 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ordu ilindeki vekil sayısını ikiden bire düşürmesinden ötürü üzüntü duyduğunu söyleyen Varnalı, “Milli irade bu şekilde tecelli etti ve bizlerde saygı duyuyoruz” dedi.

“Burada paranın gücü kendini göstermiş oldu”

Türkiye geneline bakıldığı zaman Adalet ve Kalkınma Partisi’nin oy oranlarında bir artış oldu diyen Varnalı; “Burada paranın gücü kendini göstermiş oldu. Hiçbir partiye devlet yardımı yapılmadı. Dolayısıyla herkes kendi koşullarında hareket etti ve biz parasal propaganda yapamadık. Milliyetçi Hareket Partisi oylarını Adalet ve Kalkınma Partisi’ne verdi. Ordu genelinde Türkiye genelinden farklı bir tablo yok. Milli irade bu şekilde tecelli etti ve bizlerde buna saygı duyuyoruz” dedi.

“Adaylarımız ile birlikte çok çalıştık”

Varnalı, Ordu genelindeki siyasi tabloyu ise şu sözlerle değerlendirdi; “7 Haziran seçiminde Ordu da 2 milletvekili çıkarmıştık. 1 Kasım seçimlerinde ise 1 milletvekili, Seyit Torun’u meclise gönderebildik. Vekil sayımızın Ordu’da bire düşmesinden dolayı üzüntü yaşıyorum. Adaylarımız ile birlikte çok çalıştık. Gece gündüz vatandaşlarımızı gezerek kendimizi bir nebze de olsa anlatmaya çalıştık. Fakat Ordu’da son gün bile kömür dağıtarak propaganda yaptılar. Sonucuna herkes gibi katlanarak, bundan sonra önümüze bakacağız. Hangi konuda eksik var, nerede yanlış yaptık tespit ederek her geçen gün daha da güçlenmek için daha çok çalışacağız” dedi.  

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Fatma Varnalı; “Gönüllü, gönülsüz tüm vatandaşlarımıza bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyorum. Partimize gönül vererek bu süreçte bizlerle çalışan partili üyelerimize ve Fatsa halkına saygılarımı sunuyorum” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde