24 Temmuz 2024

KASIM AYI KÜLTÜR SANAT TAKVİMİ HAZIR

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında 2015 yılı Kasım ayı programını oluşturdu. Vatandaşlara dağıtılan “Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri” kitapçığında, OBBKT’nin sahneleyeceği oyunların Kasım ayı içerisindeki program içerikleri yer alıyor.

Başkan Enver Yılmaz, Ordu’da Kültür Sanat Etkinlikleri Kasım ayı kitapçığında şu görüşlere yer verdi:

Yaşamın en değerli unsuru olan insanımızın kültürel hayatına dinamizm katmak, bizlerin asli görevlerinin başında gelmektedir. Siz değerli hemşerilerimizin vaktini huzurla geçirebileceği, sosyal ve kültürel etkinliklerimizin en verimli şekilde gerçekleştirilebileceği modern kültür sanat merkezlerimizde kültürel ve sosyal yatırımlarımıza sizlerin desteğiyle artarak devam ediyoruz.

Altınordu başta olmak üzere Fatsa ve Ünye'de hizmete açtığımız ORMEK ile insanımıza, özellikle kadınlarımıza sosyal hayatın kapılarını açarak, onların sanatsal ve mesleki yetilerini ortaya çıkartabilmeleri adına hizmetin en kalitelisini sunuyor ve vermiş olduğumuz bu hizmete sizlerin göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı ayrıca mutluluk yaşıyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu yeni sezon oyunlarından Dişi Horoz adlı Geleneksel Türk Tiyatro oyununu siz tiyatro severlerle buluşturmanın yanı sıra seminer programlarımızla da etkinliklerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

Kasım ayı için hazırladığımız birbirinden güzel etkinliklerde buluşmak ümidiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bizlere geleceğimize uzanan yolda sonsuz sevgi ve özveri ile rehberlik eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. yıldönümünde kendisini rahmet ve şükranla yad ediyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde