24 Temmuz 2024

Gündoğdu: Milletin vekili olacağım

  • PDF

Seçimlerden zaferle çıkan AK Parti, Ordu'dan 4 milletvekili çıkartarak bir kez daha sandığa damga vurdu. Milliyetçi kesimden büyük bir oy alan AK Parti oylarını yüzde 63'e çıkardı. Üçüncü sıradan milletvekili seçilen Metin Gündoğdu yaptığı açıklamada "Biz milletin vekili olacağız. Her kesimden, herkesi kucaklayacağız. Seçimden önce ne söylediysek, seçimden sonra da o." dedi.

 

Milliyetçi Camia "AK Parti" Dedi

Türkiye'nin merakla beklediği 1 Kasım genel seçimlerinin kazananı AK Parti oldu. Tek başına iktidar olan AK Parti, Türkiye genelinde yaklaşık yüzde 50 oy olarak yine sandığa damga vurdu. Ordu'da ise yüzde 63 gibi büyük bir oy oranına ulaşan AK Parti 5 milletvekilinden 4'ünü aldı. AK Parti haricinde meclisteki hiç bir partinin oy arttıramadığı Ordu'da, milliyetçi oyların büyük bir bölümü kaydı.


İnandığımız Adamların Yaynındayız


7 Haziran'dan sonra köşelerinde bekleyen karanlık güçlerin, dört bir yandan saldırmaya başladığını belirten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu şunları söyledi: "Askerimizi, polisimizi hedef alarak ülkemizi karıştırmayı hedeflediler. Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahışlarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."



Sözlerimizi Tutacağız

Seçim sonuçlarının ardından Altınordu, Fatsa ve Ünye'de düzenlenen mitinglerde Ordulular ile bir araya gelen AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu "Zafer Allah'ındır. Bunun bilincindeyiz. Haydi Bismillah diyerek çıktığımız bu süreci Elhamdülillah diyerek bnoktaladık. Bundan sonra hizmette yarışacağız. Hem Ordu hem de memleketimiz için elimizden geleni yapacağız. Ben şahsi menfaatlerim için milletvekili olmadım. Seçim çalışmaları süresince defalarca söyledim, eğer layıkı ile hizmet edemeyeceksem Allah bize oraları nasip etmesin. Verdiğimiz tüm sözlerin de arkasındayız. Tüm açıklamalarımız basın kuruluşları aracılığı ile hemşehrilerimize ulaştı. Hepsini bir bir takip edip sonuçlandıracağız. Samimiyetimizi göreceksiz." şeklinde konuştu.

 

Herkesin Vekiliyiz

"Seçim sonuçları vatanımıza, milletimize, ümmetimize hayırlı olsun. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın." diyen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu "Ordu'da hemşehrilerimiz büyük teveccüh göstererek yüzde 63'ün üzerinde oy verdi. Böylelikle bizlere büyük sorumluluk yüklemiş oldular. İstikrardan ve huzurdan yana olan halkımız, "Bunu en iyi AK Parti yapar" dedi ve görevi bize tevdi etti. Biz de bu bilinçe ve güçle çalışacağız. Kimseyi kimseden ayırmadan, herkesin ihtiyaçları doğrultusunda projeler üreteceğiz. Milletin vekili olacağız. AK Parti belli bir zümrenin partisi olmadığını 1 Kasım'da bir kez daha kanıtladı. Bu Ordu'nun zaferi, bu memleket düşkünü ümmetin zaferi, bu hepimizin zaferi. Gecesini gündüzüne katan, ülkenin menfaatlerini her şeyin önünde tutan vatanseverlerin hikayesi... bizlerden desteğini esirgemeyen tüm kardeşlerimize, teşkilatımıza, akrabalarıma, tek tek teşekkür ederim. Rabbim hepinizden razı olsun." dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde