24 Temmuz 2024

ÇELENK: “Bu millet ile yürümeye devam edeceğiz”

  • PDF

AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, 1 Kasım seçimlerinden hem Ordu’da hem de Türkiye genelinde büyük bir zaferle çıktıklarını belirterek, “Biz bu seçimi dualarla kazandık” dedi. 
1 Kasım seçimlerinden AK Parti’nin tek başına iktidar olarak çıkması için büyük bir kesimin dua ettiğini belirten AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk, “AK Parti’yi dualar iktidar yaptı. Bu seçimde dünya mazlumlarının, Filistinli, Arakanlı, Iraklı, Suriyeli, hülasa dünya mazlumların gözyaşı döken mazlumların duaları vardı. Paraleli, HDP’si, malum medyası ne kadar şer güçler varsa bu seçimde kirli ittifaklarına rağmen başaramadılar” diye konuştu.
AK Parti olarak 12. seçimde de hem Türkiye genelinde hem de Ordu’da açık ara birinci parti olarak çıktıklarını belirten Çelenk, “AK Parti Ordu’da yüzde 63 oy alarak yine hemşehrilerimizin tercih ettiği parti olmuştur. En yakın rakibimizin oyu yüzde 23’tür. Diğer partileri de eklediğimizde hepsi bir AK Parti etmemektedir. AK Parti tabelasını bu millet astı, biz milletten geldik, millet ile yürüyoruz ve yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde