24 Temmuz 2024

Yılmaz: “BELEDİYEMİZ EHİL ELLERDE”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı parti binasında bir basın toplantısı düzenleyerek 1 kasım seçimleri ve Fatsa Belediyesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MHP Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz ve partililerin katıldığı basın açıklamasında başkan Yılmaz yaptığı açıklamada: “1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili seçimlerimizin başta partimiz olmak üzere, ilimize, milletimize ve devletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bütün siyasi partilerinin seçime hile katmaksızın, adilane bir şekilde seçim yapmalarını diliyorum.

Bugünkü basın toplantımızın konusu gerek Fatsa Belediyesinin yapmış olduğu faaliyetler gerekse de yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri öncesi AK Parti Genel Başkanı ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu miting meydanlarında tekrar seçime hile karıştırırcasına kamuoyunda algı oluşturmak için ‘Tek Başına, İş Başına’ diye bir slogan geliştirip, sanki şuan seçimlerde kendileri sanki hükümeti kurmamış, kendileri hükümet değilmiş ve sanki başka bir parti hükümetmiş gibi algı peşindeler” dedi.

 Yılmaz, “Ülkemizde şuan varolan kardeş kavgasının tek sebebin AK Parti olduğunu halkımız görüyor. Devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için MHP iktidar olması gerekiyor. Seçmenlerimize ve Fatsa halkından sesleniyorum; Ülkemizin huzuru ve mutlu bir geleceği için devletimizin ve milletimizin bekası için Milliyetçi Hareket Partimize ve Milletvekili adaylarımıza destek vermelerini istiyoruz” diye konuştu.

O kadar ehillerki ;gırtlağına kadar boç batağında olan belediyemiz, çok çok gerekli yeni hizmet binası için sadece 2016 yılının bütçesi içinde harcanması planlanan inşaat payı 11,5 milyon TL O kadar ehillerki ;35 milyon TL harcandığı sayın belediye başkanımızca dile getirilen ve daha yılı dolmadan birçok yeri yama gören hatta içine dolmuş bile düşen, parasıda Fatsa’lıdan bi güzel toplanan asfalt Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülüp atıldı tekrar dökülüyor. O kadar ehillerki; belediye meclisinde dile getirilen eleştiriler için “Hataysa bizim hatamız Size ne oluyor’’ savunması yapılıyor sanki yapılan kendi evinin bütçesi. O kadar ehillerki; Fatsa’lının haklarını savunmakla mükellef Fatsa Belediyesinin, Ordu’nun Birçok ilçesinden gelen temsilcilerden oluşan Ordu ili kent konseyindeki temsici sayısı sıfır. O kadar ehillerki; Ordu kent konseyi ve Ünye kent konseyi kurulması için 2016 yılı bütçesinde Ayrılan pay sıfır TL.O kadar ehillerki; Maaş vermekte bile zorlanan belediyemizin sayın belediye başkanının özel Kalem gideri aylık 115 .000 .00 TL 2016 yılı için talep edilense aylık 155.000.00 TL. Sonuç olarak . Geleneksel fatsa şenliği, güzelim savcılar suyu ve belediye İşhanı hayal olan; sokakları köpekten, şehir içi yolları her yağmurda sel suyundan, kaldırımları park etmiş arabalardan geçilmez hale gelen Fatsa’mızı yılardır yöneten Ak parti’ ye bir dört yıl daha ülkemizi emanet etmelimi ne dersiniz saygıdeğer Fatsalılar?” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde