24 Temmuz 2024

GELECEĞİN TEMİNATI AK PARTİ’DİR

  • PDF



AK Parti Fatsa İlçe teşkilatı kahvaltı programında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda gündem değerlendirildi ve seçim çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Burada açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, “‘Bu iş bitmiştir’ diyene kadar seçim çalışması yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Fatsa Seçim Koordinasyon Merkezinde gerçekleşen kahvaltı programına AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, AK Parti Ordu Milletvekili Adayları Ergün Taşçı ve Mehmet Kara, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ile teşkilat üyeleri katıldı.

“1 Kasım AK Parti’nin zaferi olacak”

Kahvaltı programı sonrasında ilk açıklamayı AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, yaptı. Uçar, “1 Kasım seçimleri için çalışmalarımızı milletvekili adaylarımızla hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Bölgemizde herkesin elini sıkarak onlarla istişarede bulunuyoruz.  Havzamızda iki adayımız var. Bu adaylarımızın çalışmaları neticesinde halkla buluşuyor ve adaylarımıza halkımızın teveccühü çok yüksek. 7 Haziran seçimlerinden daha fazla ilgi ve alaka var. Halkımız her zaman Ak Partiye destek veriyor. İnşallah tek başına iktidar olarak 1 Kasım akşamında sandıklardan zaferle ayrılacağız. 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği için çok önemlidir ve bu geleceğin teminatı Ak Parti’dir. Bu seçimin sonuçları 2023 yılı için bir atılımdır. Halkımız bize güveniyor ve inanıyor. Birlik beraberlik içinde bu seçimden galibiyetle ayrılacağımızdan kuşkum yok. 1 kasım seçimi AK Parti’nin zaferi ile sonuçlanacaktır” dedi.

‘Bu iş bitmiştir’ diyene kadar devam

Gece gündüz demeden seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, Ülkenin istikrarının sürmesi için Ordu’dan 5 milletvekili çıkarmaları gerektiğinin altını çizerek, “ Ulaşılmadık, derdini dinlemediğimiz kimse bırakmayacağız. Bizim amacımız CHP’li ve MHP’li olsun tüm hemşerilerimize ulaşmaktır. Kazandığımız 1 oyun 2, 2 oyunda 10 oy olduğunu biliyoruz. 10 kişide 100 kişiye enerji verir. Negatif enerjiyle moralleri, pozitif enerjiyle de binlerce insanın peşinden sürükler. Normal bir seçim süreci yaşamıyoruz. Seçim çalışması yapmak için çok az bir zamanımız vardı. Biz bu kısa zamanı en iyi şekilde değerlendirdik ve değerlendirmeye devam ediyoruz. 1 veya 2 vekilin hükümeti kurup kuramamasının hesabının yapıldığı bir günde biz Ordu’dan 5 milletvekilini nasıl götürebilirizin hesabını yapmak zorundayız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan, medya engeline rağmen aldı ve orada üstün hizmetleri oldu. Türkiye’nin bu noktaya gelmesinin başlangıcı bir belediye başkanlığı ile başlar. Ötekileştirilen ve ayrıştırılan bir algıdan kurtularak şükürler olsun bu noktaya geldik. Son 10 günlük süreçte tüm teşkilatımızla ‘bu iş bitmiştir’ dedirtecek tablo ortaya çıkana kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

“Hizmetlerimiz sıradanlaştı”

Son olarak söz alan AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener ise, şunlara değindi: “2011 seçimlerinden benim özlediğim manzara buydu. 2011 seçimlerinde Ordu’da yeni kadrolarla seçime gidildi ancak geçmişte milletvekilliği yapmış arkadaşlarımız şahısların temsil anlamında bir değeri olmadığını vurgulamak için bir sofra etrafında buluşamadılar. Yine de milletimiz Ordu’da %61 gibi bir oranla AK Parti’yi iktidara getirdi ve 6 milletvekilinden 5’ini alarak meclise girdi. AK Parti bir kadro hareketidir. Şahısların kendi nefislerini tatmin edeceği alanlar değildir. Bugün olduğu gibi 7 Haziran seçimleri öncesinde şunu söyledim; Ahmet’in, Mehmet’in ya da İhsan Şener’in listede olmasının bir anlamı yok. Biz AK Parti olarak başarılı olmak zorundayız. Bugün Fatsa’mızı temsil eden 2 tane adayımız var. İnşallah 2’side meclise gider. Reel olarak konuşacak olursak biz Ordu’da seçimi en az 4/1 sonuçlandıramazsak Türkiye’de tek başına iktidar olamayız ve tüm kazanımlarımız heba olur.”

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde