24 Temmuz 2024

EĞİTİM YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR

  • PDF

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa'daki eğitim yatırımlarının devam ettiğini söyledi. 
Ekrem Cinoğlu, ilçede devam eden eğitim yatırımları, destekleme ve yetiştirme kursları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cinoğlu, “İlçede eğitim yatırımları devam ediyor ve bununla ilgili takipleri itina ile yapıyoruz. Gazi Meslek ve Teknik Lisemizin 32 derslikli yeni eğitim binası yapımı devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılına okulumuzu yetiştirmek istiyoruz. İlçemizde bulunan Fen Lisesi yurdumuzun bahçesine bir okul yaparak oraya Fen lisemizi taşıyacağız. Fen Lise’sinin mevcut binasını ortaokul ve ilkokula dönüştüreceğiz. Dolunay Mahallesi’nde bulunan arazi için kamulaştırma çalışmaları yapılıyor. 5,5 dönüm yer olan yerde eğitimle ilgili bir kurum yapma planımız var. Gerekli bütün işlemleri başlattık ve inşallah kısa sürede bu işlem bitecek ve bizlerde oraya bir eğitim kurumu yapacağız” dedi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın annesi İlhan Hazinedar adına yaptırdığı okulun 6 ay içerisinde biteceğini belirten Cinoğlu, “24 derslikli okulumuzun inşaatı devam ediyor. 30 Eylül 2016 tarihinde bitecektir. Bu planlanan tarih ve ben bu tarihten daha önce binanın bizlere teslim edileceğini tahmin ediyorum. Başkanımıza Fatsa ilçesine yaptırdığı eğitim kurumu için teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Özel eğitim kurslarında okuyan öğrencilere yönelik ücretsiz kurslar düzenlediklerini belirten müdür Cinoğlu, “Fatsa’da bin 38 adet kurs açtık. 5. sınıf ile 12.sınıf arasında eğitimini devam ettiren 13 bin 900 öğrenciden 9 bin 500 öğrenci bu kurslardan faydalanmıştır. Öğrencilerimize kurslar görevli 400 öğretmen tarafından verilmektedir. Destekleme ve yetiştirme kurslarımız devam ediyor” açıklamasında bulundu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde