24 Temmuz 2024

Giresun-Ordu Düşünce Kuruluşu Temsilcileri Vali Balkanlıoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

 

            Kısa bir süre önce kurulan Giresun-Ordu Düşünce Kuruluşu temsilcileri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

 

            Giresun-Ordu Düşünce Kuruluşu Genel Başkanı Erol Ayar, kuruluşun çalışmaları, Genel Sekreter Uğur Özdemir de kuruluşun yapısı hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi.

 

            Henüz yeni bir oluşum olduklarını belirten Giresun-Ordu Düşünce Kuruluşu Genel Başkanı Erol Ayar, “Kültürel dokusu bir birine çok yakın olan Giresun ve Ordu illerinin her alanda daha da gelişmesi ve kalkınması için fikirler, projeler üretmek amacıyla toplumun değişik kesimlerinde yer alan kişileri bir araya getirdik. Amacımız, Ordu-Giresun Havalimanı ile başlayan birlikteliği ve diğer alanlarda da geliştirebilmek, bu amaçla fikirler, projeler üretebilmektir. Düşünce kuruluşumuz bünyesinde hem Giresun’dan hem de Ordu’dan çok sayıda kişi yer almaktadır. Bu sayıyı daha da artırmak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız etkinlik ve aktivitelerle kendimizi kamuoyunda daha iyi tanıtmış olacağız” dedi.

 

            Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Bu tür sivil toplum kuruluşlarının yapacakları çalışmalarla, bir birine çok yakın olan iki il daha da yakınlaşacak ve kaynaşacaktır. Geliştirilecek ortak proje ve uygulamalarla bu birliktelik daha artacaktır. Her iki ili birbirine yakınlaştıracak her türlü çabaya ve çalışmaya bizler de destek olacağız ve katkı sunacağız” diye konuştu.

 

            Giresun-Ordu Düşünce Kuruluşu Genel Başkanı Erol Ayar, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu Giresun’da bulunan dernek merkezine davet etti.

 

            Ziyarette, Giresun-Ordu Düşünce Kuruluşu yönetim kurulu üyeleri Ordu Üniversitesinde görev yapan Yrd.Doç.Dr.Erdal Arı ve Haluk Özdemir de yer aldı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde