24 Temmuz 2024

Metin Gündoğdu Kara Lastik Özlemini Giderdi

  • PDF

İlçe ilçe dolaşan AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu'nun son durağı Kumru oldu. Belediye Başkan Günan Murat Hatipoğlu, İlçe Teşkilat Başkanı Murat Yaylak ve teşkilat mensupları ile gün  boyunca Kumru'da ziyaretlerde bulunan Metin Gündoğdu, toplumun her kesimini kucaklayan tek partinin AK Parti olduğunu söyledi.

 

Kara Lastikle Gezdi

Kumru sokaklarında iş yerlerini ziyaret eden Metin Gündoğdu, bir ayakkabıcıda görüldüğü kara lastiği giyerek özlem giderdi. Çocukluğunun zoraki vazgeçilmezi olduğunu belirttiği kara lastiklerle Kumru sokaklarında gezen Gündoğdu "bu lastiklerdeki rahatlık hiç bir ayakkabıda yok" dedi. Kumrulu bir vatandaşın kendisine ayakkabısını göstermesi üzerine, Metin Gündoğdu da kara lastiklerini gösterince neşeli anlar yaşandı.

 

Yatımlar Devam Edecek

Kumru'da çeşitli ziyaretler gerçekleştiren, esnaf ve Kumru sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu "Biz Ordulularımızın, Kumrulularımızın beklentisi nedir iyi biliriz. Ben burada büyüdüm. Şehrin dokusunu, siz hemşerilerimin hissiyatını çok iyi anlarım. AK Parti hükümeti boyunca bir çok yenilik yapıldı. Hem yerelde hem de genelde diğer partilerin dile getirmediği icraatlar hayata geçirildi. Milletimiz de kıyasladığı zaman büyük değişimi net olarak görüyor. 1 Kasım'dan sonra bu hizmetlerimiz artarak hızla devam edecek." diye konuştu.

 

Çiftçiye İnanılmaz Ayrıcalıklar

  AK Parti'nin seçim beyannamesinde verdiği sözleri aktaran, Metin Gündoğdu çiftçilere büyük ayrıcalıklar verildiğini vurguladı. Bir çok alanda çiftçiye destek verildiğini belirten Gündoğdu sözlerine şöyle devam etti "Yemde ve Gübre ‘de KDV'yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize 30 bin TL karşılıksız destek vereceğiz. Mahsullerin bozulmadan, güvenli bir ortamda saklanması için lisanslı depoculuğu teşvik edeceğiz ve ürünlerini lisanslı depolarda muhafaza eden hemşerilerimize kira desteği ödeyeceğiz. Böylece hasat dönemlerinde fındıktaki arz yığılması nedeniyle oluşan fiyat düşüşlerini önleyeceğiz ve üreticimizin kazancı en yüksek seviyede tutacağız. Fındıktaki fiyat dengesini koruyarak, çiftçimizin piyasadaki dalgalanmalardan olumsuz yönde etkilenmesini engelleyeceğiz."

 

Çiftçiye Milyarlarca Lira Hibe

Muhalefetin yanlış ve eksik bilgi ile milleti yanlış yönlendirme gayreti içinde olduğunu vurgulayan Metin Gündoğdu "Şahsıma, milletvekili adayı arkadaşlarımıza ve partimize karşı sürekli bir saldırı var. Bazıları çıkıyor AK Parti'nin icraatlarını eleştiriyor. Ama kendilerinin şimdiye dek herhangi bir eser bıraktığına şahit olmadık. Saldırı siyaseti izleyerek, ucu açık vaatler vererek milletimizi kandırmaya çalışıyorlar. Çamur atma, ak icraatlara kara çalmak için uğraşıyorlar. 6 yılda çiftçimize 1 milyar 518 milyon TL (eski para ile 1 katrilyon 518 trilyon TL) alan bazlı gelir desteği verildi. Bu rakam İstanbul'daki 3. köprü maliyetinin yarısına denk geliyor. Alan bazlı gelir desteği ve diğer destekler kesinlikle kaldırılmayacak. Bizzat Tarım Bakanımız da  Bunların yanı sıra daha fazla destek verilecek. Hayvacılarımız, çiftçimiz, özellikle fındık üreticilerimize eşi benzeri görülmemiş desteker bizim hükümetimiz döneminde verildi. 61.5 milyon TL mazot desteği ve 60.1 milyon TL gübre desteği verdik. Hayvancılığa verilen desteği, Ordu'da 121 kat arttırdık ve 65 milyon TL seviyelerine getirdik. Bunlar yapacağımız değil, yaptığımız icraatlarımız. 1 Kasım sonrasında da verdiğimiz sözleri de kelimesi kelimesine yerine getireceğiz. Biz boş vaatlerle değil, rakamlarla, istatisliklerle konuşuyoruz." dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde