24 Temmuz 2024

1 KASIM'DA HERKES TÜRKİYE'DE YENİ ŞAHLANIŞI BEKLİYOR

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı bir günde iki ilçeyi ziyaret etti. Öğlene kadar Kumru ilçesini ziyaret eden Milletvekili adayı Taşçı öğlenden sonra ise Korgan ilçesini ziyaret etti. Gittiği ilçelerde esnafları tek tek ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı esnafların güler yüzlü sıcak iki ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını söyledi. Milletvekili adayı Taşçı’ya Korgan ilçesinde ziyaretinin bir bölümünde Ak Parti Ordu Milletvekili adayı İhsan Şener’ de eşlik etti.
 
 “ADAYIMIZIN HIZINA YETİŞEMİYORUZ”
 Ziyaretler sonrası ilk açıklamayı yapan AK Parti Korgan İlçe Başkanı Eyüp Karabayrak milletvekili adayı Ergün Taşçı’ya kendilerine eşlik ettiği için teşekkür etti. Daha sonra konuşan Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise, “Ben Ergün Taşçı beyin bu günkü performansından gerçekten mutlu oldum. Sosyal medyada kendisini takip ederken gerçekten zorlanıyordum her an bir başka yerde geziyor. Bugün de Korgan'da gördüm ki kendisine yetişemiyorum. Gerçekten insan ilişkileri güzel bir milletvekili adayımız. Sayın Ergün Taşçı'nın Korgan ilçemize ciddi katkıları olacağını düşünüyorum. Korgan ilçemiz 1 Kasım seçimlerinde 19 ilçe arasında birinci olmaya en büyük adaydır. 2 Kasımda inşallah Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 300’ün üzerinde milletvekili ile değerli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben kendilerine başarılar diliyorum .” diye konuştu.

“İLK GÜNKÜ AŞKLA”
  AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı’ da ziyaretlerine Kumru ilçesinden başladığını belirterek, “Çalışmalarımızı öğleden sonra Korgan ilçemizde devam ettik. Kumru ilçesinde olduğu gibi Korgan ilçesinde de bizlere karşı ilginin çok yüksek olduğunu gördük. Teşkilatımızla belediyemizle halkımız ile her zaman iktidarın yanında yer almış iki tane ilçemiz. Sorunları olmasına rağmen çözümleri gecikmesine rağmen iktidara olan inancı tam olan ilçelerimiz. Dolayısıyla bir şehrin bir ilçenin bir ilin sorunların çözümünde o ilçenin bireylerinin mahalle muhtarlarının sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerin inanması gerekiyor, Korgan böyle bir ilçemiz. Korkan ilçemizin sorunlarını biliyoruz, yol problemidir sağlık alanına ilişkin temel ihtiyaçları var. Bunları biliyoruz. İnşallah buradan çok yüksek bir oy gelecek. Gerçekten 1 Kasım tarihi bir seçim diyoruz normal seçimlerden farklı bir seçim. Türkiye'de istikrarın sürmesi için ekonomik anlamda insanların huzura kavuşması için ve bu topraklarda bu coğrafyada insanımızın rahat yaşayabilmesi için dünyadaki baskının zulmün şiddetin terörün ortadan kalkması için Korganlı hemşerilerimizin bir oyunun ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok. Korganlı bunun bilincinde. İnşallah Kumru gibi,Korgan gibi Gölköy gibi bütün ilçelerimizi hepsinin sorunları ortak. Bu sorunların çözümü için çok güçlü bir desteğe ihtiyaç var oda 1 Kasım'da oradan çok yüksek bir destek çıkmasıdır. İktidar bu büyük desteği aldığı takdirde Ordu'nun çok daha güçlü bir destek alacağına inanıyorum. Yeniden ilk aşk ile ilk heyecan ile kaldığımız yerden yolumuza devam edeceğiz. Bir ara dönem oldu ama 1 Kasım buna son verme tarihidir. 1 Kasım'da herkes Türkiye'de yeni şahlanışı bekliyor.” dedi 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde