24 Temmuz 2024

ODÜ’lü Öğrencilerden Sosyal Sorumluluk Projesi

  • PDF

 

            Ordu Üniversitesi (ODÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Bölümü 2. sınıf öğrencileri, “Şehit Aileleriyle Dayanışma” adlı ders konusunu hazırladıkları bir proje kapsamında uygulamalı olarak yapıyor.

 

            ODÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Gökay Civelek, öğrenciler Merve Öz, Özler İnan, Gülsüm Yıldız, Cengizhan Misir, Seyfullah Aksal’dan oluşan proje uygulama heyeti, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti.

 

Proje Koordinatörü ODÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Gökay Civelek ve öğrencilerden Merve Öz, hazırladıkları proje ve yapacakları etkinlikler hakkında Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bilgi verdi.

 

Öğretim görevlisi Gökay Civelek, “Medya ve Medya Planlama adlı ders konusu kapsamında öğrencilerimizi şehit aileleriyle bir araya getirmek ve onlarla dayanışma içinde olmak, şehitlerimiz anmak, onlara minnet ve şükran borcumuzu göstermek amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirerek, öğrencilerimizde bir duyarlılık oluşturmak istedik. Ders konumuzu uygulamalı yapmayı arzu ettik. Bunun için öğrencilerimizin hepsi birer görev üstlendiler. Bir proje hazırladılar. Bu proje kapsamında bazı etkinlikler gerçekleştireceğiz. Garnizon şehitliğimizi ziyaret edeceğiz. Geliri şehit ailelerimize bağışlanmak üzere bir kermes düzenleyeceğiz. Şehit ailelerimizle düzenleyeceğimiz bir dayanışma yemeğinde bir araya geleceğiz. Şehitlerimizi anma programı gerçekleştireceğiz. Yapacağımız bu etkinlikler için sayın valimizden destek istiyoruz” dedi.

 

ODÜ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sosyal sorumluluk duygusunda içinde hazırladıkları projeyi çok beğendiğini ifade eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören gençlerimizin ders konuları kapsamında biraz da sosyal sorumluluk duygusu içinde hareket ederek hazırladıkları projeyi çok beğendim. Öncelikle öğrencilerimizi bu güzel düşünce ve hareketlerinden dolayı kutluyorum. Öğrencilerimizin, şehit ailelerimizle bir dayanışma içinde olmalarına yönelik çalışmalarına bizler de destek ve katkı sağlayacağız. Yapacakları etkinliklerde onların yanında olacağız” diye konuştu.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde