24 Temmuz 2024

“Fatsa Çevre Yolu Çantamızdadır”

  • PDF



AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı seçim çalışmalarını çok yoğun bir şekilde sürdürüyor. Seçim çalışmasına sabahın çok erken saatinden itibaren başlayan Milletvekili adayı Taşçı gece yarısına kadar birçok noktada çalışmalarını sürdürüyor.

Fatsa Sakarya caddesinde esnaf ziyaretinden bulunan AK Parti Ordu Milletvekili adayı Ergün Taşçı yaptığı açıklamada Türkiye'nin 13 yılda elde ettiği kazanımları ve istikrarı devam ettirmesi adına yeniden milletimize hizmet etme noktasında heyecanlarını artırarak yola devam etmek için destek istediklerini belirterek, “Eski Türkiye'yi bırakmış 13 yıldır yeni kimliğine kazanmış Türkiye'mizin istikrarını sürdürmesi için gayret gösteriyoruz. Türkiye'de AK Parti iktidarında yapılan hizmetleri anlatarak ve bundan sonra yapacaklarımızı halkımız ile beraber sivil toplum ile beraber yöneticilerimizle beraber Ordu ilimizin sorunlarını omuz omuza yan yana birlikte çözme noktasında gayret edeceğimizi her zaman milletimizin yanında olacağımızı ifade ediyoruz. Türkiye biliyorsunuz tarihi bir seçime gidiyor. 1 Kasım önemli bir tarih, eskiden yana olumsuzluktan yana olanlar ile bugün milletin önünü açmak girişimleri adına bütün heyecanı ile sokakta olan bu kadrolara Türkiye'nin ve dünyanın sıkıntı çeken ülkelerinde ihtiyacı var onun için 1 Kasım’ı sadece Türkiye merak etmiyor. Dünyada Türkiye'deki istikrar devam mı edecek diye merakla bekliyor. Bir ülkede huzur olsun ülkemizin birlik ve beraberliği güçlü olsun ülkemiz de ki sıkıntılar yok olsun, terör hadiselerinin içerideki ve dışarıdaki uzantılarına son verilsin anlamında milletimizin güçlü bir şekilde desteğini alarak bu sorunları çözmek üzere halkımızdan oy istiyoruz. Birileri de Türkiye'de kaos olsun, AK Parti iktidardan uzaklaşsın ve milletin iktidarı olmasın anlamında bir gayretleri var. Kimse biz iktidara geliyoruz demiyor, AK Parti iktidara gelmesin anlamında bir yaklaşımı var. Dolayısıyla milletin partisi olan ve milletin evlatlarının bu hareketini engelleme girişimlerine milletimiz 1 Kasım'da iyi bir cevap vererek tek başına iktidara getirerek güçlü bir Ordu oluşturacağız. Güçlü Türkiye’ye Ordu'dan bir katkı vereceğiz. Ordulu hemşerilerimiz şunu bilsinler, sorunların çözümünün kaynağı milletimizin iradesidir ve Ordulu hemşerilerimizin desteğidir. Buradan güçlü bir şekilde çıkarak  Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş'un öncülüğünde yeni bir Ordu’nun yeni bir Türkiye sevdasıyla İnşallah 1 Kasım'dan sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

“1 Kasım İle Çalışmalar Hız Kazanacak”
 Fatsa çevre yolu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili adayı Taşçı, “AK Parti'nin 2002 yılından beri Türkiye ile ilgili mastır çalışmasını ortaya koymuş ve bu bölgede Fatsa'da çevre yolu ile ilgili fizibilite çalışması yapılmış, kamu kurumlarında bu çalışmalarla ilgili bütün hafıza mevcuttur. Dolayısıyla Fatsa ilçemizin çevre yolu ile ilgili eğitim ile ilgili ulaşım ile ilgili İç Anadolu bağlantı yolları ile ilgili gelinen nokta ve bundan sonraki süreç bellidir. Dolayısıyla 1 Kasım ile beraber yarım kalan çalışmaların ve devam eden çalışmaların hepsi devam edecektir. Bu sorunlar çantamızdadır, çözüm yolları çantamızda. 1 Kasım ile beraber bu çalışmalar hız ve ivme kazanarak yoluna devam edeceğini söylemek isterim. Ordu’muzun tüm ilçelerin sorunlarını çözümlerini iyi bir şekilde etüt ederek çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde